Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition review: luxe en exclusiviteit

Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition review: luxe en exclusiviteit

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Caviar heeft een speciale editie van de Samsung Galaxy S21 Ultra gemaakt, een Customized Limited Edition. Wat je van deze speciale editie van de Galaxy S21 Ultra kan verwachten, lees je in deze review.

Caviar 

De Russische fabrikant Caviar staat bekend om het produceren van bijzondere smartphones, zoals deze Samsung Galaxy S21 Ultra die bestaat uit 1 kilogram puur goud. Caviar neemt ook smartwatches, koptelefoons en zelfs de PlayStation 5 onder handen en voorziet de producten van luxe en exclusiviteit. Let's Go Digital kan dat weten want webredacteur Ilse Jurrien heeft Caviar's Customized Limited Edition van de Samsung Galaxy S21 Ultra mogen testen.

Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition

De Customized Limited Edition van de toptelefoon van Samsung is door Let's Go Digital ontworpen: “We hebben gekozen voor een mix van twee bestaande modellen; de bovenzijde is gelijk aan het White Alligator model, de onderzijde is voorzien van dezelfde zwarte, geharde titanium honinggraatstructuur als de Gold Ox uitvoering.” Er is er dus maar eentje van en dat maakt de telefoon uniek. Caviar heeft vervolgens het ontwerp in productie genomen, en dat proces nam een maand in beslag.

De Customized Limited Edition werd geleverd in een mooie witte lederen doos, met verlichting aan de binnenzijde. Volgens Ilse ziet het ontwerp er bijzonder verfijnd en detaillistisch uit: “Het geeft de toch al luxueuze Galaxy S21 Ultra net dat beetje extra onderscheidend vermogen.” De achterkant van het vlaggenschip is voorzien van een geharde titanium laag met aan de achterzijde een V-vorm wat volgens Caviar staat voor 'Victory'.

De Samsung Galaxy S21 Ultra in het designatelier van Caviar

De Samsung Galaxy S21 Ultra in het designatelier van Caviar

Specificaties

Caviar's uitvoering van de S21 Ultra komt met dezelfde specificaties als de standaard S21 Ultra. De telefoon heeft dus een 6,8 inch scherm, een Exynos 2100-chipset, een 5.000 mAh-accu en werkt met een S Pen. Ook op cameragebied is alles gelijk gebleven en dan hebben we het over de 108 MP groothoekcamera, de 12 MP ultragroothoekcamera, twee 10 MP telecamera's en 100x Space Zoom. 100x Space Zoom bestaat uit 3x optische zoom en 10x optische zoom en daarna Super Resolution Zoom.

Gerelateerde artikelen

Luxe en exclusiviteit komen met een prijs

Luxe en exclusiviteit komen met een prijs en dat geldt ook voor deze speciale uitvoering van de toch al stevig geprijsde Galaxy S21 Ultra die een adviesprijs heeft vanaf 1249 euro. De variant die Let's Go Digital ontworpen heeft, kost 4750 euro. Je krijgt voor dit bedrag dus een hele unieke Samsung Galaxy S21 Ultra, waar je zeker mee gezien mag worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk