HomeWizard P1 Meter en Energy Socket review

HomeWizard P1 Meter en Energy Socket review

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Energiekosten rijzen de pan uit en bij elk beetje stroom of gas dat je kan besparen, wint je portemonnee. Het Nederlandse bedrijf HomeWizard beweert dan zijn slimme energiemeter en stopcontact meer inzicht geven in het verbruik, waardoor je kunt besparen op stroom en gas.

HomeWizard Energy

In 2020 lanceerde HomeWizard zijn HomeWizard Energy-familie. Het doel van de app en de producten in deze familie is om je verbruik in het oog te houden en te besparen waar mogelijk. Dat gebeurt dankzij de HomeWizard Energy Wi-Fi-meters. Die meters registreren erg nauwkeurig jouw totaalgebruik, teruglevering, netgebruik, gas, zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp, wasmachine, droger, koelkast en meer.

HomeWizard heeft met de Wi-Fi P1 Meter en Energy Socket twee goedkope smarthomeproducten uitgebracht die precies dat doen. We hebben er onlangs ook al over geschreven, maar nu is het tijd voor de uitgebreide review van beide producten. Redacteur Sebastien heeft de P1-meter in de P1-poort van zijn digitale energiemeter gestopt. Met de Energy Socket heeft hij onder andere het verbruik van zijn vaatwasser en van zijn Nest Hub in de gaten gehouden. Ben je benieuwd wat hij van deze energiemeters van HomeWizard vindt? En of hij stroom en gas heeft kunnen besparen? Lees dan de review over de P1 Meter en Energy Socket review op AW Smart.

HomeWizard P1 Meter en Energy Socket review
Populairste artikelen over HomeWizard

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk