Zo fix je de niet perfect afgeronde hoeken van de LG G6

Zo fix je de niet perfect afgeronde hoeken van de LG G6

LG G6-scherm

De irritatie zit hem vooral in de afgeronde hoeken van het scherm. Dat is op zichzelf niet zo spannend, maar deze hoek is niet perfect. Er zijn een aantal pixels niet juist gebruikt, waardoor het lijkt alsof er een kleine knik in zit. Dit is waarschijnlijk niet het geval, maar het is wel een klein foutje in de LG G6 waar veel mensen last van hebben.

In ieder geval de maker van Cornerfly had er problemen mee en ging aan de slag. Hij maakte een app die ervoor zorgt dat er een aantal extra pixels worden getoond in de hoeken van de LG G6. Hierdoor wordt het issue minder zichtbaar. Sterker nog, de hoek lijkt perfect afgerond na het installeren en configureren van de app.

Ben je dus van plan een LG G6 te kopen en denk je dat de irritatiegrens snel bereikt is door dit kleine foutje, dan is Cornerfly jouw redding.

LG G6 details

De LG G6 is een bijzondere smartphone als het om het scherm gaat: dit 5,7 inch-model heeft een 18:9 beeldverhouding. Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 821 in combinatie met 4GB RAMgeheugen. Het geheel draait op Android Nougat en bevat twee camera's aan de achterzijde. Deze kunnen gebruikt worden om 'normale' foto's te maken, maar ook om foto's te schieten die 'breder' zijn dan normaal. Door de camera anders te gebruiken, is er een breder beeld mogelijk, waar simpelweg meer op staat.

Op het moment van schrijven is de LG G6 nog niet beschikbaar in Nederland en België. Wanneer dat gaat veranderen is nog niet bekend. De verwachting is dat de G6 ergens in april zal verschijnen op de lokale markt.

Afbeelding via AndroidAuthority / Bron: XDA

LG G6
3300 mAh
5.7 inch - 2880 bij 1440 px
32/64 GB
Snapdragon 821

Meer info

Cornerfly
Het enige dat app Cornerfly doet is de hoeken van je scherm rond maken, zodat het er allemaal net wat gelikter uitziet. Dit is eenvoudig via de notificatie ..

Meer info

LG G6
3300 mAh
5.7 inch - 2880 bij 1440 px
32/64 GB
Snapdragon 821

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties