'Xiaomi's 100 watt Super Charge Turbo-snellader komt eraan'

'Xiaomi's 100 watt Super Charge Turbo-snellader komt eraan'

Xiaomi Super Charge Turbo

Als we denken aan smartphonemerken die bekend zijn om hun sterke snellaadcapaciteiten, dan denken we in de eerste plaats aan de 65 watt-oplader van OPPO. Jammer genoeg kregen we die nog niet in Europa aan het werk te zien, want hij werd alleen beschikbaar voor de Reno Ace in China. Xiaomi komt nu met een nieuwe technologie die met nog meer vermogen je telefoon kan opladen.

Beeld van de snellaadtechnologie

Xiaomi Super Charge Turbo is een 100 watt technologie die het Chinese merk al eerder even toonde. Op de Chinese sociale mediasite Weibo is nu een mogelijke, officiële promotieafbeelding gelekt dat je hierboven kan zien. We zien daarop de naam 'Super Charge Turbo' en de vermelding dat een 4000 mAh-accu wordt opgeladen in 17 minuten. Dat Xiaomi alvast promotiemateriaal maakt voor zijn snellaadtechnologie wijst erop dat we binnenkort meer zullen horen over 'Super Charge Turbo'.

Bij welke telefoon?

Voorlopig is het nog niet bekend bij welke telefoon we voor het eerst de nieuwe technologie aan het werk gaan zien. Een mogelijke kandidaat is de Xiaomi Mi 10, dat is de opvolger van de huidige Xiaomi Mi 9. De Mi-reeks zet in op vlaggenschipspecificaties over de ganse lijn, en een razendsnelle snellader past zeker in dat plaatje. De vraag is of Xiaomi de 100 watt-snellader ook met de telefoon zal leveren of hem apart als een accessoire zal verkopen. Vandaag verkoopt Xiaomi de krachtigste 27 watt-oplader voor de Mi 9 ook apart.

Wat denk jij van de krachtige 100 watt-snellader van Xiaomi die in iets meer dan een kwartier tijd je telefoon oplaadt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties