Xiaomi's Nederlandse webwinkel is nu geopend [Exclusief]

Xiaomi's Nederlandse webwinkel is nu geopend [Exclusief]

Update 03/04 om 18:30: Xiaomi heeft bevestigd bij onze redactie dat het om de officiële webshop gaat: "Dit is een officiële Xiaomi-winkel tijdens zijn testfase. Momenteel is hij nog niet geopend", aldus een woordvoerder van Xiaomi. Op dit moment is de website ook niet langer toegankelijk.

Xiaomi  Mi Store Benelux

Xiaomi heeft in Nederland de aftrap gegeven van zijn Mi Store-webshop voor de Benelux, dat meldt een tipgever aan Androidworld. In de winkel zien we dat in de eerste plaats de telefoons van het merk worden aangeboden zoals de Xiaomi Mi 9T-toestellen, de Redmi Note 8 Pro en de Redmi 7A, maar ook Xiaomi's Mi Electric Scooter kan je via de Mi Store bestellen. Xiaomi hanteert standaard een gratis verzending.

Xiaomi maakte vorig jaar al bekend dat het een webwinkel in Nederland wil openen, naast een reeks fysieke winkels in Nederland. Opmerkelijk is dat naast de elektrische scooter en de smartphones, nog geen andere producten te koop zijn. Denk bijvoorbeeld aan Mi Band-wearables, accessoires voor de telefoons of smarthome-producten van het merk. De productcategorieën van de winkel verklappen al wel dat Xiaomi ook plannen heeft om die producten aan te bieden.

Xiaomi's Nederlandse webwinkel is nu geopend [Exclusief]

Xiaomi Mi 10-reeks

Op zijn webshop toont Xiaomi een registreerformulier voor de Mi 10-reeks en daarmee kan de Mi Store je via e-mail op de hoogte houden over de komst van de aankomende Mi 10 en Mi 10 Pro. Xiaomi onthulde die toestellen vorige week en vanaf 15 april zijn ze in Nederland verkrijgbaar.

Beelden van de winkel

Naast de webshop gaat Xiaomi dit voorjaar nog de eerste fysieke Mi Store openen in ons land, dat maakte het bedrijf bekend aan Androidworld. Al is het nog niet bekend waar we die winkel mogen verwachten. Eerder circuleerden al de plaatsen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam als mogelijke locaties.

Bedankt voor de tip, Robin!

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties