WhatsApp zet volgende stap in optie om berichten te bewerken

WhatsApp zet volgende stap in optie om berichten te bewerken

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

WhatsApp heeft via het Google Play Beta-programma een nieuwe versie van zijn app uitgebracht. Het gaat om versie 2.22.20.12 en die toont vooral nieuwe stappen in de richting om berichten te kunnen bewerken.

WhatsApp-berichten bewerken

WhatsApp werkt al een tijd aan deze mogelijkheid en er wordt dan ook reikhalzend naar uitgekeken. Op die manier is het niet meer nodig om nog een aparte ‘d’ te sturen als je iets te snel op verzenden hebt gedrukt wanneer je wil zeggen: ‘Heb je me nog die documenten gestuur’ of kun je enorm nare appjes die je in een opwelling had verzonden nog aanpassen.

WABetaInfo schrijft: “In het verleden hebben we nieuws gepost over een nieuwe functie in ontwikkeling: de mogelijkheid om berichten te bewerken. We hebben de eerste screenshot gepost tijdens de ontwikkeling van WhatsApp beta voor Android en een andere van WhatsApp Desktop beta. De functie is nog steeds in ontwikkeling, maar dankzij de update van WhatsApp beta voor Android 2.22.20.12 ontdekten we dat het bedrijf blijft werken aan de functie voor een toekomstige update van de Android-app.”

Gerelateerde artikelen

Twitter

Het is nu in het proces om te zorgen dat de app het bericht kan bijwerken door de bewerkte versie te gebruiken op de oude versie. Het blijft daarbij wel van belang dat de andere persoon straks ook de nieuwste versie van WhatsApp gebruikt, want anders kan hij of zij je bijgewerkte WhatsAppje niet in de bijgewerkte versie zien. Het is overigens nog niet bekend hoe lang je erover mag doen om je appje te bewerken: dat zal waarschijnlijk namelijk niet altijd zijn. Twitter is eenzelfde functie aan het implementeren en daarbij heb je een half uur de tijd om je spelfoutje of je uit de bocht gevlogen reactie aan te passen.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Wat lijkt jou een realistisch tijdvlak? Moet je je WhatsApp nog een uur kunnen aanpassen, onbeperkt of vind je het hele bewerken van berichten maar niets?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk