WhatsApp Bèta laat je gedempte statusupdates nu verbergen

WhatsApp Bèta laat je gedempte statusupdates nu verbergen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Verberg gedempte statusupdates

WhatsApp komt met een nieuwe functie voor zijn bèta-app waarmee je Status-updates die gedempt zijn, kan verbergen. Het Status-tabblad werkt op dezelfde manier als Snapchat en Facebook Stories. Je kan een foto of filmpje verzenden naar één van je contacten en vervolgens is die statusupdate 24 uur lang zichtbaar. Die updates kan je bij specifieke personen ook dempen zodat ze niet langer bovenaan verschijnen in het Status-tabblad.

WhatsApp wil daarmee nog een stapje verder gaan, en het werkt daarom aan een functie genaamd 'Verberg Gedempte Statusupdates'. Dat meldt WABetaInfo. als je die functionaliteit activeert, merk je dat er naast de sectie van gedempte statusupdates een 'Verberg'-knop verschijnt. Als je op die optie tikt, dan verdwijnen alle statusupdates die verborgen zijn. Vervolgens tik je op 'Toon' om de lijst opnieuw weer te geven.

Screenshots van de functie

WhatsApp zou ook werken aan een manier om de Statusupdates meer in de verf te zetten door ze uit te wisselen met Facebook Stories. Op die manier hoopt WhatsApp dat de functie meer gebruikt zal worden op beide platformen. Die uitwisseling zou volledig aan de hand van API's kunnen gebeuren, dus zonder WhatsApp te koppelen aan je Facebook-account.

Beschikbaarheid

De functie maakt deel uit van versie 2.19.183 van WhatsApp Beta, maar de ontwikkelaars verbergen de functie momenteel nog voor de meeste gebruikers. In dit artikel lees je hoe je kan deelnemen aan het bètaprogramma voor WhatsApp. Je kan ook het apk-bestand downloaden van APK Mirror om de versie handmatig op je telefoon te installeren.

Gebruik jij Statusupdates voor WhatsApp, of gebruik je liever de alternatieven van Instagram, Snapchat en Facebook ? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk