UPC lanceert Horizon TV-app voor Android

UPC lanceert Horizon TV-app voor Android

Tom Enthoven

door Tom Enthoven

Laatst geüpdatet

Horizon TV  

Horizon is de 'complete tv-ervaring' van UPC waarmee je tv-programma's, On Demand films of eigen video's en foto's kunt bekijken via de Horizon Mediabox. Deze slimme tv-box stelt je in staat om te kijken wat je wilt, wanneer je maar wilt. Op televisie, maar ook op je laptop via de website van Horizon. Verder kan de Mediabox van Horizon bijvoorbeeld persoonlijke kijktips geven, vier programma's tegelijk opnemen en diverse apps zoals Facebook en YouTube installeren zoals dat ook op veel Smart TV's kan.

Android-applicatie UPC

Er was al een applicatie voor iOS beschikbaar maar sinds vandaag is de functionaliteit van Horizon ook uitgebreid naar Android. Met deze app is het mogelijk om 88 populaire tv-zenders te bekijken op je Android-smartphone of tablet. Je kunt tevens de tv-gids raadplegen of een opname voor de Mediabox inplannen. Zo kun je dus van vrijwel elk scherm in je huis een televisie maken. Het aantal zenders waarover je beschikt, is wel afhankelijk van het abonnement dat je bij UPC hebt.

Beschikbaarheid

De Horizon TV-app is gratis beschikbaar in de Play Store. Je kunt deze downloaden via onderstaande button. De applicatie werkt alleen op toestellen die op Android 4.0 of hoger draaien, oudere versies worden niet ondersteund. Om gebruik te kunnen maken van Horizon TV dien je een internetaansluiting van UPC te hebben en een abonnement op UPC Interactieve Digitale TV of Horizon TV.

Androidworld heeft de applicatie nog niet kunnen testen. Beschik jij over Horizon TV en heb je de applicatie geprobeerd? Laat het ons weten!

Horizon Go

Horizon Go

Horizon Go is een applicatie van UPC en Ziggo (sinds april 2015 één bedrijf) waarmee je onder andere online televisie kunt kijken, mits je een abonneme ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk