Tele2 verlaagt de prijzen voor deze abonnementen

Tele2 verlaagt de prijzen voor deze abonnementen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Tele2 heeft de prijzen van enkele telefoonabonnementen verlaagt. Het gaat om tweejarige contacten met 1, 10 of 20 GB aan mobiele data. Jaarlijkse contracten of contracten die maandelijks opzegbaar zijn, komen met een toeslag.

Tele2-abonnementen

Tele2 biedt goedkopere telecomabonnementen aan, tenminste voor klanten die ermee akkoord zijn om zich minstens twee jaar met de provider te verbinden. Volgens Telecompaper is de prijs verlaagt voor abonnementen met 1, 10 of 20 GB aan mobiele data. Je betaalt nu 1 euro per maand minder en je kan deze abonnementen ook naar wens combineren met de optie onbeperkt bellen.

Toch wil niet iedereen een contract voor twee jaar afsluiten en Tele2 heeft daarom ook zijn eenjarige contacten en de contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Je betaal dan respectievelijk 1 euro en 2 euro meer voor zulke formules. Je kan hieronder de nieuwe abonnementsprijzen voor tweejarige contracten van Tele2 bekijken:

Prijzen met 200 belminuten
  • 1 GB + 200 minuten11 euro p/m -> 10 euro p/m
  • 10 GB + 200 minuten: 14 euro p/m -> 13 euro p/m
  • 20 GB + 200 minuten: 17 euro p/m -> 16 euro p/m
Prijzen met onbeperkt bellen
  • 1 GB + onbeperkt bellen13 euro p/m -> 12 euro p/m
  • 10 GB + onbeperkt bellen: 16 euro p/m -> 15 euro p/m
  • 20 GB + onbeperkt bellen: 19 euro p/m -> 18 euro p/m

Gerelateerde artikelen

Vodafone-prijzen verlaagd

Bovenstaande prijzen gelden voor nieuwe klanten en klanten die hun contract verlengen. Begin dit jaar heeft ook Vodafone al zijn prijzen van mobiele abonnementen verlaagd. Sommige formules kregen ook meer mobiele data.

Vind jij de nieuwe prijzen interessant en ben jij voorstander van een tweejarig telecomcontract? Misschien kies je liever voor meer flexibiliteit met een contract dat maandelijks opzegbaar is? Geef je mening in de reacties.

De populairste artikelen over telecom

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk