Smartphone met reusactige 13.200 mAh accu in aantocht

Smartphone met reusactige 13.200 mAh accu in aantocht

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Ulefone teaset een aankomende telefoon die een enorme 13.200 mAh accu komt. Het gaat vermoedelijk om een rugged telefoon, maar op dit moment ontbreken er nog veel details. De telefoon zal niet rechtstreeks in Nederland te koop zijn.

 13.200 mAh accu

In september raakte bekend dat Samsung de Galaxy M51 met zijn grote 7.000 mAh accu in Nederland uitbrengt. Verder kennen we ook telefoons zoals de Motorola Moto G9 Power en de Xiaomi Redmi 9 Power omwille van hun 6.000 mAh accu. Wie dacht dat al deze toestellen een grote accu hebben, mag binnenkort kennismaken met het nieuwe toestel van Ulefone.

Het Chinese smartphonemerk teaset alvast een afbeelding waarin we de contouren zien van een smartphone met de alles verhullende cijfers: '13200'. Het lijkt erop dat de telefoon een rugged toestel zal zijn omwille van de hoekige randen die lijken op verstevigingen voor de behuizing. Rechts zie je de volumetoetsen en powerknop, en links zit nog een extra knop. Dat is ook een typisch kenmerk van rugged toestellen, want het gaat dan om een knop waarbij je zelf een eigen functie instelt.

Smartphone met reusactige 13.200 mAh accu in aantocht

De teaserafbeelding

'Power is back'

Ulefone staat al langer bekend om zijn rugged toestellen en in het verleden bracht het al eerder telefoons uit met grote accu's met zijn Power-serie. De laatste was de Ulefone Power 5s, en die verscheen drie jaar geleden. Vandaar ook in de teaser het opschrift 'Power is back'.

Smartphone met reusactige 13.200 mAh accu in aantocht

De Ulefone Power 5s uit 2018

Het is niet bekend wanneer de Ulefone beschikbaar zal zijn en hoeveel hij zal kosten. Wat wel zeker is, is dat hij niet rechtstreeks in Nederland beschikbaar zal zijn, want Ulefone-toestellen zijn hier alleen via grijze import verkrijgbaar. Zou jij een telefoon willen met zo'n grote accucapaciteit? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk