Gaf Samsung per ongeluk de OPPO Find N een compliment?

Gaf Samsung per ongeluk de OPPO Find N een compliment?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft mogelijk per ongeluk een compliment gegeven aan de vouwbare telefoon van zijn concurrent. Onder een gif van de OPPO Find N schreef het de reactie: "Behoorlijk indrukwekkend". Het gaat vermoedelijk om een foutje van Samsungs sociale mediateam.

Samsungs compliment voor OPPO

Samsung kwam vorig jaar al aan de derde generatie van zijn Z Fold 3. Voor lange tijd was het samen met de enige grote speler die een telefoon heeft uitgebracht die als een boekje openvouwt met het scherm aan de binnenkant. De Huawei Mate Xs bijvoorbeeld vouwt met het scherm langs de buitenkant. Eind 2021 heeft concurrent OPPO echter de Find N voorgesteld, een telefoon die sterk op het concept van de Z Fold 3 lijkt, maar met een kleiner scherm komt.

Samsungs Amerikaanse tak heeft onder een gif van de OPPO Find N gereageerd met de boodschap: "Behoorlijk indrukwekkend", dat heeft 9To5Google opgemerkt. Vermoedelijk heeft de medewerker van het sociale mediateam de Find N aanzien voor een Galaxy Z Fold 3. Al bestaat de kans dat Samsung de reactie eerder bedoelde als een compliment voor vouwbare telefoons als productcategorie in zijn geheel, maar dat lijkt minder waarschijnlijk. Of het nu een ongelukje was of niet, OPPO heeft het compliment alvast aanvaard op Twitter.

Find N en Z Fold 4

Androidworld kon al aan de slag met de Find N, OPPO's eerste vouwbare telefoon en onze hands-on kan je hier vinden. Toch is de Find N op dit moment alleen in China te koop en het is niet bekend of de telefoon ook later in Nederland en België te koop zal zijn. Van Samsung verwachten we langs de andere kant een nieuwe generatie van foldables in de zomer. De Galaxy Z-toestellen werden vorig jaar in augustus aangekondigd.

Wat denk jij van de Galaxy Z Fold 3 en de OPPO Find N? Welk van deze toestellen spreekt jou het meeste aan? De kleinere OPPO-telefoons met zijn bredere schermen, of de grotere schermruimte en smallere beeldverhouding van de Z Fold 3? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over foldables:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk