Samsung Galaxy S9 en S9+ ontvangen eerste software-update

Samsung Galaxy S9 en S9+ ontvangen eerste software-update

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Update Samsung Galaxy S9

Sinds gisteren loopt er bij iedereen die de Samsung Galaxy S9 of de Samsung Galaxy S9+ als pre-order besteld heeft een software-update binnen. Deze update brengt verbeteringen aan de biometrische veiligheid (vingerafdruk- en irisscanner) en de camera. De update bevat tevens de beveiligingsupdate van maart. De update krijgt nummer G960FXXU1ARC5 en G965FXXU1ARC5 mee en is 242MB groot.

De update brengt verder nog twee grote updates naar het toestel. De face-unlock-functie zal door de update meer stabiel zijn. De combinatie van de herkenning van de iris en het gezicht maken het apparaat veiliger, Samsung noemt dat de Intelligente Scan. Ook de camera heeft een update gekregen, er waren een aantal gebruikers die last hadden van crashes wanneer ze de camera gebruikten. Deze bug is dus al heel snel door Samsung verwijderd.

Beschikbaarheid

De update wordt nu verspreid. Wij hebben hem op ons review-toestel in ieder geval al binnen. De Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9+ liggen vanaf morgen in de winkels. Wij werken hard aan de review van de Samsung Galaxy S9 en deze zullen we volgende week publiceren.

De Samsung Galaxy S9 is voor € 849 te koop bij de officiële Samsung-shop, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en MediaMarkt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij Vodafone, Telfort, KPN en Tele2.

[tds=5867]

De Samsung Galaxy S9+ is voor € 949 te koop bij de officiële Samsung-shop, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en MediaMarkt. Met abonnement is het toestel ook verkrijgbaar bij Vodafone, Telfort, KPN en Tele2.

[tds=5868]

Marc bedankt voor de tip!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk