Samsung Galaxy S23 ontvangt nu al de beveiligingsupdate van april

Samsung Galaxy S23 ontvangt nu al de beveiligingsupdate van april

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung heeft de beveiligingsupdate van april al uitgebracht, terwijl Google deze nog voor zijn Pixel-telefoons moet aankondigen. Heb jij een Samsung, dan kun je dus vanaf nu een beveiligingsupdate verwachten. De Galaxy S23-serie is als eerste aan de beurt.

Samsung Galaxy S23 ontvangt beveiligingsupdate van april

Androidworld-lezer Eric bracht ons vanochtend op de hoogte van een nieuwe update voor zijn Samsung Galaxy S23 Ultra. Het gaat om de beveiligingsupdate van april en die rolt ook uit naar de Samsung Galaxy S23 en de Galaxy S23 Plus. Welke beveiligingsproblemen Samsung precies heeft aangepakt, is nog bekend. Het Security Bulletin van Samsung is namelijk nog niet bijgewerkt, en Google heeft ook nog geen details bekend gemaakt.

Wat we wel weten is dat de update ruim 930 MB groot is en dat er meer is dan alleen de beveiligingsupdate van april. De update bevat namelijk ook deze grote camera-update. Zo is het probleem met de sluiterknop opgelost en de Super Steady-modus verbeterd. Daarnaast zijn foto's die gemaakt worden in de 50 MP of 200 MP modus veel scherper en kun je in de galerij-app foto's, die je net geschoten hebt, meteen verwijderen. Ook als de software nog bezig is met het optimaliseren van de foto.

Bedankt, Eric!

Bedankt, Eric!

Samsung Galaxy S23 updates

Ben je benieuwd hoeveel updates de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra krijgen? Je komt in dit artikel te weten hoeveel nieuwe Android-versies de telefoons krijgen en hoelang Samsung ze van beveiligingsupdates gaat voorzien.

Gerelateerde artikelen

Downloaden

Als je nog geen melding op je telefoon ziet, kan je handmatige controleren op de update. Ga hiervoor naar: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij de update van april al binnen op je Samsung? Laat het ons weten in de reacties. Bedankt voor de tip, Eric!

Samsung Galaxy S23 Plus kopen
Samsung Galaxy S23 Plus kopen
Samsung Galaxy S23 Plus kopen

Samsung Galaxy S23 Plus kopen

De Samsung Galaxy S23 Plus is de middelste van de drie telefoons in de Galaxy S23-serie. Deze telefoon heeft vijf zeer uitgebreide camera's, een 6,6 inch Full HD+ AMOLED-scherm, de snelle Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, een 4.700 mAh-accu en nog veel meer.

Vanaf 1199 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk