'Samsung Galaxy S21 FE wordt veel goedkoper dan de S20

'Samsung Galaxy S21 FE wordt veel goedkoper dan de S20

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsungs voordeligere Fan Edition van de Galaxy S21 komt eraan, en de telefoon zal volgens geruchten een stuk goedkoper worden vergeleken met de S20 FE vorig jaar. Omgerekend zou hij tussen de 520 en 600 euro kunnen kosten, dat blijkt uit geruchten.

Samsung Galaxy S21 FE

De Samsung Galaxy S20 is de goedkoopste telefoon uit Samsungs reeks van toptoestellen. Al kan je zelfs die kleinste telefoon uit het drietal maar moeilijk goedkoop noemen met zijn adviesprijs van 799 euro. Samsung heeft gelukkig de gewoonte om elk jaar een toegankelijkere variant te lanceren, een Fan Edition. Volgens Zuid-Koreaanse media wordt die variant ditmaal extra goedkoop.

De Samsung Galaxy S21 FE krijgt volgens de geruchten omgerekend een prijskaartje tussen de 520 en 600 euro. Daarmee ligt de adviesprijs van de telefoon bij het begin 100 euro lager vergeleken met de de Galaxy S21. Als we de vergelijking maken met de Galaxy S20 FE van vorig jaar, dan zien we dat die telefoon met een prijs van 650 euro op de markt verscheen.

Renders van de Galaxy S21 FE

Renders van de Galaxy S21 FE

Prijzen realistisch

Het lijkt er dus op dat de prijzen die in de geruchten worden, realistisch klinken. Samsung pakte namelijk met zijn S21-reeks ook uit met kostenplaatjes die minsten 50 euro goedkoper waren vergeleken met de 20-reeks, en deze prijzen voor de Fan Edition liggen dus in dezelfde lijn. Of ook dit vlaggenschip zonder oplader verschijnt is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Er zijn inmiddels al renders gelekt van de Galaxy S21 FE en we kwamen al wat te weten over de accu en chipset van deze smartphone. Samsung lekte het toestel uiteindelijk al zelf op zijn website. Wat denk jij van de S21 FE? Kijk jij uit naar de lancering die vermoedelijk op 19 augustus zal plaatsvinden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk