'Samsung Galaxy S21 FE komt op 4 januari, S22 op 8 februari'

'Samsung Galaxy S21 FE komt op 4 januari, S22 op 8 februari'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De lanceringsdatums voor de Galaxy S21 FE en de Galaxy S22 zijn samen gelekt. Op 4 januari mogen we ons warm maken voor de lancering van de S21 FE. Een dikke maand later, op 8 februari, verwijdert Samsung het doek van de S22-reeks.

Samsung Galaxy S21 FE- en S22-lancering

Niet één maar twee lanceringsmomenten van Samsung zijn samen gelekt. De informatie is afkomstig van de geruchtenverspreider en Youtuber Jon Prosser. Op Twitter onthulde hij wanneer twee Galaxy Unpacked-evenementen zullen plaatsvinden voor de Galaxy S21 FE en de Galaxy S22-reeks. Daarbij vermeldt hij ook wanneer de smartphones in de winkels liggen.

Laat ons met de Galaxy S21 FE, de Fan Edition, beginnen. Het is de telefoon die met flinke vertraging op de markt komt. Volgens Prosser zal Samsung hem aankondigen op 4 januari 2022 tijdens een Unpacked-evenement. Er komt geen pre-order-periode en zal meteen vanaf 11 januari in de winkels liggen. Prosser bevestigt daarmee eerdere geruchten over een lancering in januari volgend jaar.

Verder komt op 8 februari een tweede Unpacked-evenement dat ditmaal bedoeld is voor de Samsung Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra. Mensen zullen vanaf de dag van de lancering een pre-order kunnen plaatsen en op 18 februari liggen de drie smartphones ook in de winkels. Het was al eerder gelekt dat de S22-lancering zou opschuiven omdat de S21 FE met vertraging komt.

Renders van de Galaxy S22 Ultra

Renders van de Galaxy S22 Ultra

Meer geruchten

Volgens andere informatie die vandaag is gelekt, zal Samsung de S22-reeks in alle markten uitbrengen met een Snapdragon-processor. De eigen Exynos moet wijken als gevolg van het wereldwijde chiptekort. Het is bovendien door dat tekort dat Samsungs S21 FE pas in 2022 verschijnt.

Wat denk jij? Ben je blij dat de S21 FE begin 2022 komt of vind je het overbodig dat Samsung de telefoon nog uitbrengt? In de plaats had het bedrijf de S22-reeks een maand vroeger kunnen voorstellen. Laats ons weten wat jij ervan denkt in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk