‘Samsung Galaxy S20 en Fold 2 worden gelanceerd op 11 februari’

‘Samsung Galaxy S20 en Fold 2 worden gelanceerd op 11 februari’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Unpacked

Of geruchten wel of niet opduiken ‘maakt weinig uit’ voor de lanceringsplannen die Samsung elk jaar vastgrijpt. Over de naamgeving van de Samsung Galaxy S-serie voor 2020, bestaan nog een aantal vragen. Volgens de eerste geruchten van de telefoon zou het gaan om de Samsung Galaxy S11-reeks. Inmiddels wordt er gedacht aan de ‘S20-reeks’: Samsung zou immers een frisse start willen maken in 2020, mede door het inzetten van een grote stap in de naamgeving van zijn Galaxy S-reeks. Hoe de naam ook mag luiden, maakt niet zoveel uit. Dat we nieuwe toestellen gaan zien, staat inmiddels wel vast – zo blijkt uit een video van het Samsung Unpacked-event.

Samsung Unpacked uitgelekte video

Klik op deze link om de video in de tweet van @MaxWineback te bekijken

Eind 2019 deden twee geruchten de ronde, met twee verschillende data voor een lanceringsevent. Zo zou de Samsung Galaxy S20-serie mogelijk op 11 of 18 februari worden gelanceerd. Inmiddels is er een video verschenen waarin het Samsung Unpacked-evenement wordt aangekondigd. Middels de video, is het mogelijk om met enige zekerheid vast te stellen dat Samsung de Galaxy S20-serie op 11 februari 2020 zal introduceren. Daarnaast zou Samsung een vouwbaar toestel introduceren, dat voor het eerst de barrière van 1.000 euro voor een foldable zou doorbreken; de Galaxy Fold 2.

Galaxy S20-serie

Of het de S11 of S20-serie zal gaan heten: het doet niks af aan de ervaring van de telefoon(s). Eerder werd gedacht dat Samsung het lijntje van de S10-serie zou volgen, waardoor we mogelijkerwijs een S20e, S20 en S20+ zien verschijnen. Volgens Ice Universe, ligt dat toch anders; de twitteraar die vaak juiste informatie over aanstaande Samsung en Huawei-producten weet te lekken, geeft immers aan dat er een Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en een Galaxy S20 ‘Ultra’ gelanceerd wordt tijdens het Unpacked-event. In de tweet staat dat de laatste naam nog niet geheel zeker is. Samsung zou nog een aantal (andere) naamgeving-mogelijkheden bespreken.

Samsung Unpacked-event

Samsung zou twee productseries introduceren tijdens zijn Samsung Unpacked-event

Samsung heeft mogelijkerwijs een aantal vernieuwingen voor ons in petto. De smartphonefabrikant zou met zijn S20-serie voor het eerst sinds lange tijd, grote stappen hebben gezet om de kwaliteit van foto’s die high-end toestellen produceren ‘te verbeteren’. Europese gebruikers van de S20-serie, krijgen te maken met de Samsung Exynos 990-chipset, terwijl andere landen om de wereld kunnen genieten van de Qualcomm Snapdragon 865-chip. Naast de Samsung Galaxy S20-reeks en Galaxy Fold, introduceert de fabrikant naar verwachting ook de Galaxy Buds+. Zit jij er al klaar voor? Laat het ons weten in een reactie onder het artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk