Uitrol One UI 3.1-update opnieuw van start voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G

Uitrol One UI 3.1-update opnieuw van start voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsungs Galaxy S20 FE kreeg eind 2020 nog een update naar One UI 3.0 dat gebaseerd is op Android 11 en nu staat de volgende update alweer klaar. De update wordt nu voor de 5G-versie van de S20 FE in een aantal landen uitgerold waaronder Nederland.

Update 12/02/2021: Samsung heeft de update twee dagen na de start alweer stilgelegd. Volgens GalaxyClub is de firmware ook niet meer beschikbaar op de updateservers. Het is niet bekend waarom de update niet meer beschikbaar is, maar waarschijnlijk gaat het om een bug. Heb je de update al binnengehaald en problemen ontdekt? Laat het ons weten in de reacties.

Update 19/02/2021: De OneUI 3.1-update voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G is weer beschikbaar in Nederland. Samsung rolt de update met firmwareversie G781BXXU2CUB5 uit voor de unbranded telefoons (PHN) via een OTA-update. De update is ook via SmartSwitch beschikbaar.

Samsung Galaxy S20 FE krijgt One UI 3.1

De Samsung Galaxy S21, de Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn gelanceerd met het nieuwe One UI 3.1. In One UI 3.1 zitten een aantal nieuwe functies waaronder de gum in de Galerij-app waarmee je ongewenste objecten uit een foto kunt halen, maar ook de Director's View, 8K Video Snap, en leuke achtergronden voor telefoongesprekken. Verder heeft Samsung Single Take of Enkele opname in deze versie verbeterd en Knox geoptimaliseerd onder de nieuwe naam Knox Vault. Google Discover op het beginscherm is helaas niet van de partij. De S21-serie heeft dus de primeur met maar ook andere Galaxy-telefoons kunnen er op rekenen. De Samsung Galaxy S20 FE is als eerste aan de beurt, zo meldt Sammobile.

Gerelateerde artikelen

Uitrol One UI 3.1-update opnieuw van start voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G

Samsung heeft nu firmwareversie G781BXXU2CUB5 uitgebracht voor de Galaxy S20 FE. Deze versie brengt One UI 3.1 naar de populaire telefoon en is tot nu toe in heel veel Europese landen beschikbaar. Dit zijn onder meer Nederland, België, Griekenland, Roemenië, Spanje, Duitsland, Scandinavië, Tsjechië, Zwitserland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Slovenië, Portugal en Polen.

Meer weten!

Wil je weten of jouw Samsung deze update ook krijgt? Een overzicht vind je hier. Details over de nieuwe functies lees je in onze review van de Samsung Galaxy S21 Ultra en in dit artikel. Heb jij de update al binnen op je Galaxy S20 FE? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Uitrol One UI 3.1-update opnieuw van start voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk