Samsung Galaxy Note 10 ontvangt One UI 2.5-update in Nederland

Samsung Galaxy Note 10 ontvangt One UI 2.5-update in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update 3 september 12.00 uur: De Samsung Galaxy Note 10 Lite ontvangt momenteel de One UI 2.5-update inclusief de beveiligingspatch van september in Spanje. De Samsung Galaxy Note 10 (+) ontvangt de One UI 2.5-update inclusief de beveiligingspatch van september in Duitsland.

Update 7 september 09.00 uur: Samsung rolt vandaag de One UI 2.5-update voor de Galaxy S10-reeks in Nederland uit.

Update 10 september 12.40 uur: Samsung rolt vandaag de One UI 2.5-update inclusief de beveiligingspatch van september voor de Galaxy Note 10-reeks in Nederland uit. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy Note 10 ontvangt One UI 2.5

De nieuwe Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra komen met de nieuwe One UI 2.5-software. Deze software van Samsung is gebaseerd op Android 10 en bevat een aantal nieuwe functies. Zoals gewoonlijk worden andere Galaxy-telefoons ook van de nieuwe software voorzien, zoals de Galaxy Z Flip, de Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 Plus en de Samsung Galaxy S20 Ultra. De Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy S10 Plus hebben de update ook binnengekregen.

De volgende serie telefoons die nu de One UI 2.5-update binnenkrijgt, zijn de Samsung Galaxy Note 10 en de Samsung Galaxy Note 10 Plus. De nieuwe One UI 2.5-software komt samen met de beveiligingsupdate van september.

Samsung Galaxy Note 10 - One UI 2.5

Screenshot via Henk

Nieuw in One UI 2.5

Alle nieuwe One UI 2.5-functies van de Galaxy Note 20 Ultra zijn na de update op de Galaxy S10-telefoons te vinden. Zo is er natuurlijk de draadloze versie van de DeX-software. Hiermee verbind je je Smart TV via wifi met de telefoon en stuur je inhoud naar het tv-scherm. De camera-app krijgt de verbeterde Pro-videomodus en het vooraf kiezen van een opnameduur (5-15 seconden) voor de Enkele opname-modus.

Daarnaast heeft Samsung Notes een update gekregen. Je kan nu makkelijk in de app pfd-bestanden beschrijven en notities aan audio-opnames koppelen. Het is in One UI 2.5 ook mogelijk om Android 10-navigatiegebaren te gebruiken in launchers van derden.

Nieuwe One UI 2.5-functies op de Galaxy Note 20 Ultra

Wanneer in Nederland?

Zoals aangegeven wordt de update vanaf vandaag ook in Nederland uitgerold. Heb jij de One UI 2.5-update op je Galaxy Note 10 al binnengekregen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Foto's van de Galaxy S10 Plus met- en zonder volledig scherm

Bedankt Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk