Dit zijn de nieuwe kleuren voor de Samsung Galaxy Note 9

Dit zijn de nieuwe kleuren voor de Samsung Galaxy Note 9

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Kleurpen

De artikelcodes van de nieuwe S Pen zijn gelekt. Op zich niet zo bijzonder ware het niet dat daar de kleuren-range van de Samsung Galaxy Note 9 uit af te leiden valt. De codes van de S Pen zijn als volgt:

> PN960BBEGWW: zwart
> PN960BJEGWW: grijs
> PN960BVEGWW: violet/paars
> PN960BLEGWW: blauw
> PN960BAEGWW: bruin

De articelcode van de S Pen is EJ-PN960 en daarachter staat de kleurcode waarin deze zal verschijnen. Wanneer we ervan uitgaan dat de pen dezelfde kleur als de Note 9 zal krijgen weten we dus ook de kleuren van de smartphone. Deze kleuren zijn dus zwart, grijs, violet/paars, blauw en bruin. Laatstgenoemde kleur is nieuw maar het begrip bruin is natuurlijk heel erg breed. Zoals de bron terecht opmerkt zou het wel eens een goud-achtige tint kunnen zijn. Op de uitnodiging voor de onthulling op 9 augustus in New York is namelijk een goud-kleurige S Pen te zien.

Datum lancering Samsung Galaxy Note 9

Wat weten we al van de Samsung Galaxy Note 9?

De Galaxy Note 9 zal op 9 augustus in New York onthuld worden aan de wereld. In Europa zal hij draaien op de Exynos 9810-processor uit de eigen fabriek. Er zal een versie met 6GB en 8GB werkgeheugen zijn en de interne opslag zal 128GB bedragen. De S Pen zal een verbetering krijgen en met Bluetooth verbonden kunnen worden met de smartphone. Daardoor kun je ook de camera en muziek met de S Pen bedienen. Wat betreft het design verwacht men niet veel veranderingen, wel zullen er een flink aantal verbeteringen zijn onder de motorkap. Ook denkt men dat de Samsung Galaxy Note 9 een adviesprijs zal krijgen van €999 wat hem een smartphone maakt voor de 'happy few'.

Bron: Galaxy Club

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk