Dit is de Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars-editie

Dit is de Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars-editie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars Special Edition

De Samsung Galaxy Note 10 Plus komt volgende maand met een speciale uitvoering op de markt en deze uitvoering heeft alles te maken met de film Star Wars: The Rise of Skywalker die volgende maand in de bioscoop te zien is. Hiermee wil Samsung de nadruk leggen op 'galaxy' die zowel in de film als de telefoon een belangrijke plek inneemt: 'a galaxy far, far away en Samsung Galaxy'.

Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars-editie

De speciale editie zal vermoedelijk dezelfde specificaties als de reguliere Note 10 Plus hebben maar dan met speciale accenten zoals de rood-zwarte accenten die te zien zijn in het Star Wars- en First Order-logo op de achterzijde, de rode S Pen en de Kylo Ren-wallpaper. Er zijn ook speciale animatie en geluiden op de Note 10 te vinden. In de speciale Sith-doos zit naast de Note 10 Plus ook nog een paar Samsung Galaxy Buds in passende kleuren, een lederen Kylo Ren-cover en een metalen badge met wederom Kylo Ren en het Star Wars-logo.

Beschikbaarheid

Deze speciale editie komt in december in een beperkte hoeveelheid in de Verenigde Staten op de markt voor 1299 dollar. De telefoon zal dan te koop zijn via Amazon, Best Buy, Microsoft en Samsung zelf. Deze uitvoering komt daarna ook naar landen als Australië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Helaas worden Nederland en België hier niet vermeld.

Star Wars: The Rise of Skywalker komt uit op 18 december en duurt 2 uur en 35 minuten. Hiermee is het de langste Star Wars-film ooit. Ga jij naar deze nieuwste Star Wars-film? Laat het ons weten in de reacties.

Star Wars: The Rise of Skywalker

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk