Samsung Galaxy Note 10 (Plus): dit is de Aura Glow-kleur

Samsung Galaxy Note 10 (Plus): dit is de Aura Glow-kleur

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10

Op 7 augustus zal Samsung alle details onthullen op zijn Galaxy Unpacked-evenement in New York zoals de kleuren waarin de Samsung Galaxy Note 10 en de Samsung Galaxy Note 10 Plus beschikbaar zijn. De Samsung Galaxy Note 9 werd in augustus van 2018 aangekondigd in de kleuren Ocean Blue, Midnight Black, Lavender Purple en Midnight Black.

Eerder deze maand dook er een aparte kleurstelling voor de Note 10. Eentje met een kleurverloop op de achterkant die doet denken aan de gradiënt-uitvoeringen van Huawei-telefoons en de P30 Pro in het bijzonder. Deze uitvoering gaat Aura Glow heten en er zijn nu meer afbeeldingen van deze variant opgedoken. Dat weet Ishan Agarwal.

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) - Aura Glow

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) - Aura Glow

Vermeende Samsung Galaxy Note 10 'Aura Glow'

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) - Aura Glow - S Pen

Zoals je ziet, krijgt de Auro Glow-versie vermoedelijk een felblauwe S Pen. Dit in tegenstelling tot de Galaxy Note 9 in de kleur Ocean Blue. Deze phablet kreeg een felgele S Pen. De nieuwe S Pen die in de behuizing verdwijnt krijgt net als de telefoon een iP68-certificaat voor water- en stofbestendigheid. De S Pen werkt met een gesture-navigatie waarmee je door de hele interface kan navigeren zonder het scherm aan te raken. De S Pen biedt verder 4096 drukniveaus.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 10-serie vind je hier. Alle mogelijk adviesprijzen van deze phablets vind je hier en in dit artikel kun je nog meer afbeeldingen bekijken.

Wat denk jij van de nieuwe Note 10 in de kleur Aura Glow? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk