Samsung Galaxy J6+ en J4+ officieel: grotere accu en betere camera

Samsung Galaxy J6+ en J4+ officieel: grotere accu en betere camera

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy J6+ en Samsung Galaxy J4+

De J-serie van Samsung is het goedkoopste segment van Samsung, en goedkoop betekent niet mindere kwaliteit. Dat laat het bedrijf zien met de Galaxy J6+ en de Galaxy J4+ die vandaag officieel aangekondigd zijn.

Beide toestellen hebben een achterzijde die als 'glasachtig' worden omschreven door Samsung. De randen rondom het toestel zijn afgerond, waardoor het design meer premium moet voelen. Het scherm van deze twee toestellen is ook verbeterd en ze beschikken nu over een Infinity Display met een 6,0 inch HD+-resolutie. Dat is een groot scherm, wat fijn is tijdens het kijken van filmpjes of tijdens het gamen.

De toestellen beschikken over gezichtsherkenning en een vingerafdrukscanner aan de zijkant voor het snel ontgrendelen van je toestel. We zagen Samsung de vingerafdrukscanner eerder al naar de zijkant plaatsen met de Samsung Galaxy A7 midrange-telefoon die onlangs is aangekondigd.

Samsung Galaxy J4+

Samsung Galaxy J4+

Camera

Natuurlijk is er door Samsung ook aandacht besteed aan de camera. De Samsung Galaxy J6+ heeft een 13 megapixelcamera aan de achterzijde en een dubbele 8 megapixelcamera aan de voorzijde. De Samsung Galaxy J4+ beschikt over dezelfde camera aan de achterzijde, maar een dubbele 5 megapixelcamera aan de voorzijde.

De dubbele camera geeft je de mogelijkheid om foto's te maken met een wazige achtergrond (bokeh), en je kan ze zelfs na het maken van de foto nog veranderen door de Live Focus Dual Camera-functie. Het diafragma van f/1.9 aan de achterzijde laat je betere foto's maken bij slecht licht. Beide toestellen moeten over goed geluid beschikken door het gebruik van Dolby Atmos. Ook hebben de telefoons een accu met een capaciteit van 3300 mAh, en dat is meer dan de vorige modellen in deze serie.

Samsung Galaxy J6+

Samsung Galaxy J6+

De krachtbron van de Samsung Galaxy J6+ en de Galaxy J4+ is een quad-core-chipset. De Galaxy J6+ heeft 3 GB RAM en 32 GB geheugen, terwijl de Galaxy J4+ over 2 GB RAM en 32 GB beschikt. Beide smartphones kunnen hun opslag uitbreiden via een microSD-kaart tot 256 GB.

Beschikbaarheid

De nieuwe Galaxy J6+ verschijnt in de kleuren zwart, grijs en rood en is verkrijgbaar vanaf € 239. De Galaxy J4+ verschijnt in de kleuren zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf € 189. Beide modellen zijn onder andere te verkrijgen bij Belsimpel en Mobiel.nl.

Bron: Persbericht

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk