Samsung Galaxy A11 officieel: 4.000 mAh-batterij en een HD+-scherm

Samsung Galaxy A11 officieel: 4.000 mAh-batterij en een HD+-scherm

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A11

Zonder een aankondiging is de Samsung Galaxy A11 op de perswebsite van Samsung verschenen. Als we de specificaties bekijken, dan ontstaan er nog een aantal vraagtekens. Aan boord van de Galaxy A11 vinden we immers een ‘Octa Core (1.8 GHz)’-chipset. Samsung heeft niet laten weten om welke chipset het gaat. Daarnaast bevalt het toestel 2 of 3 GB-werkgeheugen, 32 GB-opslaggeheugen en is het mogelijk om het opslaggeheugen uit te breiden middels een microSD-kaartje. Samsung heeft de Galaxy A11 voorzien van een 4.000 mAh-batterij die met maximaal 15 watt ‘Adaptive Fast Charging’ op te laden is.

Samsung Galaxy A11

Samsungs Galaxy A11 heeft een 6,4-inch LCD-scherm, met een HD+-resolutie

In 2015 was 15 watt-snelladen nog schaars; tegelijkertijd waren schermen met een HD+-resolutie erg populair in het midrange-segment. Tegenwoordig zijn vrijwel alle (midrange) telefoons voorzien van een Full HD+-scherm. Desondanks verkiest Samsung ervoor om de Galaxy A11 te voorzien van een HD+-paneel, met een resolutie van 720 x 1560 pixels. Het scherm heeft een Infinity O-notch voor de selfiecamera van de telefoon. De selfiecamera heeft een 8 MP-resolutie, met een f/2.0-diafragma. Achterop vinden we de 13 MP-hoofdsensor (f/1.8), de 5 MP-sensor met groothoeklens (f/2.2) en de 2 MP-dieptesensor (f/2.4).

Beschikbaarheid

Gezien Samsung zich stil heeft gehouden over de lancering van de Galaxy A11 is informatie over de beschikbaarheid in België of Nederland nog afwezig. Daarnaast is het nog onbekend wanneer deze telefoon in de winkelschappen dient te verschijnen en voor welke prijs. Als het toestel beschikbaar komt in de Benelux, dan zouden er vier kleuren beschikbaar zijn: blauw, rood, wit en zwart. Bij de release van de telefoon, draait deze op Android 10 – tezamen met One UI 2.0. Wat vind jij van het (onaangekondigde) toestel? Rond welk prijspunt zou dit toestel beschikbaar komen? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk