'Samsung gaat de Galaxy S8 op 18 april aankondigen'

'Samsung gaat de Galaxy S8 op 18 april aankondigen'

Lancering Samsung Galaxy S8

Zowel de Samsung Galaxy S5-, S6- en S7-lijn werden op het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. Deze beurs wordt altijd in februari gehouden. De Samsungtoestellen voor de Galaxy S5 werden later in het jaar aangekondigd. Het lag dan ook in de lijn der verwachting dat Samsung dit jaar in Barcelona het nieuwste vlaggenschip aan de wereld zou laten zien, maar er gaan weer geruchten dat de release tot april wordt uitgesteld. Men spreekt namelijk nu van een apart event, dat zou gaan plaatsvinden in New York en wel op 18 april.

Deze datum zou kunnen kloppen wanneer we kijken naar een ander gerucht, dat gaat over de productie van 10 miljoen stuks van de S8. Dit aantal is aannemelijk, het is gelijk aan de binnen één maand verkochte exemplaren van de S7. Volgens het productieschema zouden de onderdelen in februari worden aangeleverd en de productie zou in maart van start gaan. Aan de ene kant zal Samsung de verkoop van de Galaxy S8 snel willen laten beginnen om de gevolgen van de Note 7-catastrofe te beperken, maar het bedrijf zal ook gewacht hebben met het starten van de productie van de Galaxy S8 tot de oorzaak van de problemen definitief bekend waren. Volgens de geruchten is dat nu het geval en zal Samsung deze maand de resultaten van het onderzoek naar de oorzaak publiceren.

Foto van Galaxy S8?

Onderstaande foto zou gemaakt zijn van de nog aan te kondigen Samsung Galaxy S8, maar deze nemen we wel met een korreltje zout.

Samsung Galaxy S8 - de geruchten op een rij

De rij met geruchten over de Samsung Galaxy S8 is alweer een stuk langer geworden. Het nieuwe vlaggenschip zou worden voorzien van een irisscanner, een dubbele camera aan de achterzijde, een drukgevoelig scherm en 6GB en 256GB aan werk- en opslaggeheugen, autofocus op de frontcamera, Samsung Desktop Experience, een S Pen, onscreen-knoppen en een Beast Mode. Daarnaast zou de homebutton op toestel, de 3.5mm audiojack en Harman-audio achterwege gelaten worden en worden er draadloze oordopjes meegeleverd. Ook gaan er een geruchten dat de Samsung Galaxy S8 geen hoofdtelefoon-aansluiting krijgt en dat het vlaggenschip stukken duurder zal gaan uitvallen dan verwacht.

Bron: 1, 2

Samsung Galaxy S8
3500 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy S8
3500 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy S8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties