Samsung opent eerste Experience Store in Nederland

Samsung opent eerste Experience Store in Nederland

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Samsung Experience Store

De Samsung Experience Store zal op 12 april geopend worden in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. Hoewel Samsung zo nu en dan een tijdelijke plek in beslag neemt om zijn nieuwste telefoons te tonen aan de wereld, zoals op station Rotterdam Centraal of op een prominente plaats in de Mediamarkt, zijn er in ons land nog geen permanente fysieke winkels van het merk. Sterker nog, er zijn maar twee andere Samsung Experience Stores te vinden in Europa, gelegen in Londen en Brussel. In de Verenigde Staten zijn met de lancering van de Galaxy S10-reeks ook al meerdere winkels geopend in Los Angeles, New York en Houston.

In de winkel zul je de nieuwste mobiele apparaten tegenkomen van Samsung, waaronder zijn gloednieuwe Galaxy S10-toestellen. Zelfs de spraakmakende Galaxy Fold zal uiteindelijk een plekje krijgen in de Samsung Experience Store, welke ongetwijfeld veel aandacht zal trekken voor de winkel. Ook accessoires zoals de smartwatches van Samsung zijn aanwezig in de winkel. Je kunt er tot slot terecht voor al je software- en hardware-vragen over Samsungs producten.

Samsung Experience Store

“Sinds jaar en dag worden producten steeds vaker online aangeschaft. Online gaat alles sneller. Het is shop, klik en go. Maar dat we producten online kopen, betekent niet dat fysieke winkels buitenspel staan. In tegendeel!”, zegt Willem Visser, Vice President Mobile van Samsung Electronics Benelux. “Een fysieke winkel is vaak de enige plek om een product uit te kunnen proberen voordat je het koopt. En als je vragen hebt over producten is niets zo fijn als het direct te kunnen vragen aan experts. Met andere woorden: de fysieke winkel is én blijft onmisbaar. Daarom zijn we er trots op dat op 12 april onze eerste winkel in Nederland zijn deuren opent.”

Reparatieservice

Naast het ervaren van Samsungs nieuwste mobiele techniek, is het ook mogelijk om je Samsung-apparaten te laten repareren in de Experience Store. Wanneer je hiervoor een afspraak maakt, duurt het ongeveer een uur om je telefoon te laten maken. Als je zonder afspraak voor 15:00 uur komt, heb je je telefoon nog dezelfde dag terug.

De Samsung Experience Store in Hoog Catharijne opent vrijdagmiddag 12 april om 17:00 uur haar deuren met een feestelijke opening. Vanaf dat moment is de winkel van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur, op maandag van 12:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk