Samsung is sneller dan Google: beveiligingsupdate januari al beschikbaar

Samsung is sneller dan Google: beveiligingsupdate januari al beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Beveiligingsupdate van januari

We verwachten aankomende maandag een nieuwe beveiligingsupdate van Google voor zijn Pixel-telefoons, maar Samsung rolt de patch nu al uit voor de Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus en de Galaxy S10e. Google deelt informatie over beveiligingsupdates altijd van tevoren met andere smartphonefabrikanten dus het is mogelijk dat de laatste categorie eerder is met het uitbrengen ervan dan Google zelf, al gebeurt dat niet heel vaak.

De beveiligingsupdate wordt nu door Samsung in Zwitserland aangeboden en zal in de komende dagen ook andere landen aandoen. De update wordt aangeboden via een OTA-update en kan dus direct gedownload en geïnstalleerd worden op de telefoons in de Samsung Galaxy S10-serie.

Foto's van de Galaxy S10 Plus met- en zonder volledig scherm

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy A50 en andere Galaxy-telefoons

Duitse eigenaren van de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus krijgen de beveiligingsupdate van januari ook al binnen. Samsung is in dit land ook gestart met de uitrol van Android 10 voor de Galaxy Note 9. Daarnaast worden de Galaxy A10, Galaxy A10s, Galaxy A20, Galaxy A30, Galaxy A50 en de Galaxy Tab S5e momenteel ook voorzien van de eerste beveiligingsupdate van 2020. Zo stuurde Androidworld-lezer Dries ons de onderstaande screenshot van zijn Galaxy A50.

Samsung Galaxy A50 beveiligingsupdate januari

Beveiligingsupdate installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy S10, Galaxy S10 Plus of Galaxy S10e binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk