'Realme Narzo-reeks is gericht op jongeren en concurreert met POCO'

'Realme Narzo-reeks is gericht op jongeren en concurreert met POCO'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Realme Narzo

Realme heeft op Twitter 'Narzo' geteased. Het Chinese merk wil zijn fans volop laten raden wat Narzo juist is, en in een teaser zien we leuzen zoals: 'Dapper', 'Uniek' en 'Kracht'. verder zien we dat Realme in zijn teaservideo 'Gen Z' vermeldt, wat erop wijst dat het merk vooral jongeren wil aanspreken.

De geruchtensite 91 Mobiles is ondertussen meer te weten gekomen over Narzo, en het zou gaan om een nieuwe productreeks van smartphones die wil inzetten op krachtige specificaties voor een lage prijs, waar Realme in feite al langer op focust. Het bedrijf zou in de eerste plaats willen concurreren met andere prijsvechters zoals de Redmi-reeks van Xiaomi of POCO, dat nu een onafhankelijk smartphonemerk is.

Beeld van de niewue reeks

Een vermeende promotionele afbeelding

Beschikbaarheid

Narzo gaat in de eerste plaats in India op de markt verschijnen, maar mogelijk gaan we het merk ook op andere markten zien. De teaser die Realme deelde, verscheen ook op zijn algemene Twitter-account en dus niet enkel op de Indische pagina. Realme levert sinds vorig jaar ook in Europa via zijn officiële webshop en op die manier kunnen we de toestellen dus ook in Nederland kopen.

Het is nog niet bekend of de Narzo-reeks ook bij ons verschijnt en ook over de toestellen zelf is nog niets bekend. Recent verscheen het Realme X2 Pro-vlaggenschip al in Nederland en op 24 maart zal het bedrijf de Realme 6 en Realme 6 Pro lanceren. Heb jij al een Realme-telefoon of ben je misschien geïnteresseerd in de toestellen van het merk? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk