'Poco X3 Pro-vlaggenschip verschijnt op 30 maart'

'Poco X3 Pro-vlaggenschip verschijnt op 30 maart'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Poco X3 NFC krijgt een nieuwe, krachtigere variant die eind maart gelanceerd wordt. Dat leren we in een bijzondere teaser op Poco's Twitter-account. Het toestel verschijnt mogelijk met een Snapdragon 860 of het kan gaan om een herdoopte Xiaomi Mi 11-variant uit India.

Poco X3 Pro

Poco is erop gebrand om goedkope telefoons te lanceren met sterke specificaties, en het gaf daarvoor de aftrap met de allereerste Pocophone F1 uit 2018. In een tweet schrijft de Indiase tak van het bedrijf de strategie van Poco in een brief, maar wie wat dichter naar de tekst gaat kijken, ziet dat bepaalde gedeeltes vetgedrukt zijn. Als je al die tekens samenbrengt weet je dat de Poco X3 Pro op 30 maart verschijnt.

De Poco X3 NFC was een populaire telefoon die in het najaar van 2020 verscheen en net onder de Poco F2 Pro in de markt werd gepositioneerd. Poco wil nog meer doen met die sterke X3-reeks en er komt daarom een vlaggenschip aan. Op dit moment is er nog maar weinig bekend over wat we mogen verwachten. Er is een gerucht dat spreekt over een onaangekondigde Snapdragon 860 die in smartphone gebruikt wordt. Het zou gaan om een variant van de Snapdragon 865 van vorig jaar, en zo'n nieuwe variant is niet ondenkbaar vermits Qualcomm ook de Snapdragon 870 heeft uitgebracht.

'Poco X3 Pro-vlaggenschip verschijnt op 30 maart'

De Poco X3 NFC

Xiaomi Mi 11X

Daarnaast is er nog een tweede mogelijkheid dat Poco zijn X3 Pro baseert op een Xiaomi-vlaggenschip dat exclusief in India is uitgebracht. Het toestel heet er 'Xiaomi Mi 11X', en het gaat dus om een variant uit de Mi 11-reeks. De telefoon komt met de Snapdragon 870 en een eenvoudigere cameraopstelling met een 48 MP hoofdcamera. Het toestel heeft ook een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een minder krachtige 33 watt oplader.

'Poco X3 Pro-vlaggenschip verschijnt op 30 maart'

Poco heeft recent ook zijn logo veranderd en we zien in de 'O' een engelenhoofdje met een duivels gezichtje. De slogan van het merk luid nu 'Mad of Mad'. Wij willen graag horen wat je van het nieuwe logo vindt en of jij ook helemaal mad bent van de Poco X3 Pro die op 30 maart verschijnt. Wat wil jij graag van het merk zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk