Zo gaat Philips Hue je gameplay naar een hoger niveau tillen

Zo gaat Philips Hue je gameplay naar een hoger niveau tillen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Signify wil de gameplay naar een hoger niveau tillen met de slimme verlichting van Philips Hue. Surround Lighting moet er niet alleen voor zorgen dat je helemaal opgaat in een spannende film maar ook in het gamen.

Gerelateerde artikelen

Slimme verlichting van Philips Hue krijgt uitbreiding

Philips Hue kennen we van zijn slimme verlichting. Het merk biedt verschillende lampen die miljoenen kleuren kunnen weergeven en worden aangestuurd via je smartphone. Er zijn lampen voor in de tuin, led-strips en peertjes voor binnen in allerlei soorten en maten. Het is onder andere mogelijk om Hue te laten ‘praten’ met de beelden op je televisie, zodat je een Ambilight-achtige ervaring krijgt waarbij het licht meekleurt met wat er op het beeld te zien is. Dankzij een samenwerking met Go!Gaming wil Philips nu de gamers kennis laten maken met Surround Lighting.

Surround Lighting betekent dat het licht van de Hue-lampen zich aanpassen aan de game. Dit zal de game-ervaring volgens Philips verrijken omdat je nog meer het gevoel hebt dat je middenin de actie zit. Dat biedt bovendien niet alleen een grote meerwaarde voor je eigen ervaring, maar ook als je bijvoorbeeld games streamt voor het publiek dat kijkt. Die zien de lampen veranderen op basis van wat er in een videogame gebeurt. Benieuwd hoe het werkt en hoe het eruit ziet? Onze collega's van AW Smart vertellen je er alles over.

Philips Hue

Philips Hue

Met de Philips Hue-app kun je je slimme lampen eenvoudig en overzichtelijk bedienen. Of je nu Bluetooth of een Hue Bridge gebruikt met je verlichting, je kunt e ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk