Officieel: OnePlus vestigt zich in Nederland

Officieel: OnePlus vestigt zich in Nederland

OnePlus in Nederland

OnePlus opent vandaag een nieuw kantoor in Amsterdam. Dit doet het merk omdat de OnePlus-community in ons land aan het groeien is. Dat geldt overigens ook voor West-Europa: uit een recent marktonderzoek van Counterpoint blijkt namelijk dat OnePlus zich nu op de vierde plek in de top vijf premium smartphone OEM’s in West-Europa bevindt. Ondertussen heeft moederbedrijf OPPO zich ook al met een aantal smartphones in Nederland gevestigd en is concurrent Xiaomi hier ook te vinden.

De OnePlus 6 is overigens al officieel te koop via smartphone-retailer Belsimpel. In mei kondigde OnePlus namelijk aan dat het een overeenkomst met deze partij had gesloten. Dit toestel bleek in de eerste maand na lancering zelfs de bestverkochte smartphone van Belsimpel te zijn en is sindsdien één van de best beoordeelde smartphones in deze winkel.

> De OnePlus 6 kan hier bij Belsimpel aangeschaft worden

Kopen via iDEAL

OnePlus geeft aan dat het constant op zoek is naar nieuwe manieren om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en heeft via betalingsdienstaanbieder ‘Worldpay’ lokale betaalmethodes in de website geïntegreerd. Nederlandse gebruikers kunnen vanaf nu dus onder andere met iDeal betalen.

Mede-oprichter van OnePlus Carl Pei legt uit: "De Nederlandse community is wereldwijd een van de snelst groeiende en met het openen van een toegewijd lokaal kantoor hopen we hen nog meer te kunnen supporten. Wij blijven onszelf continu uitdagen om de OnePlus-ervaring naadloos te laten verlopen, daarom werken we nu met iDeal voor een vlotte aankoop. Onze Nederlandse gebruikers verwachten alleen het allerbeste van ons, en wij zijn ervan overtuigd dat we deze verwachtingen kunnen waarmaken."

Dat betekent dus dat we straks de OnePlus 6T via de eigen website van OnePlus met iDEAL kunnen aanschaffen. Volgens geruchten zou dit nieuwe toestel op 17 oktober worden aangekondigd.

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties