‘OnePlus kiest bij de 8 Pro mogelijk voor een 120Hz-scherm’

‘OnePlus kiest bij de 8 Pro mogelijk voor een 120Hz-scherm’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

OnePlus 8 Pro

Of we begin 2020 een OnePlus 8 Pro tegen gaan komen, is nog onbekend. Recent liet Pete Lau nog weten, dat het bedrijf vast zal houden aan zijn 'twee smartphones per serie'-strategie. Ondanks dat OnePlus geen details heeft bevestigd, is het daarmee wel duidelijk dat het van plan in om door te zetten met zijn OnePlus x en x Pro-modellen. Max J. heeft via Twitter mogelijk een functie van de OnePlus 8 Pro bevestigd: het heeft immers een afbeelding met ‘120Hz’ op Twitter gezet. Naast het (zelfontworpen) beeld, hint Max met de “Be a pro”-beschrijving naar de aanstaande OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8 Pro

Is de tweet niet zichtbaar? Klik dan op deze link.

Ondanks dat Max J. zich meestal richt op het lekken van details van Samsung-toestellen, plaatste de lekker het voorbije jaar veel details over OnePlus-toestellen. In de reacties onder de tweet wordt gespeculeerd over de fabrikant waar de afbeelding bij zou horen: de lekker bevestigde in een reactie op zo’n discussie, dat het gaat om OnePlus (1+). Welk toestel het precies zal zijn, laat hij nog niet weten. Daar zullen we dus nog even op moeten wachten, al hintte zijn beschrijving wel naar de OnePlus 8 Pro – neem dat echter met een korreltje zout, de uiteindelijke naam kan nog anders uitvallen.

OnePlus-prototype

Eerder lekte er renders uit van de vermoedelijke OnePlus 8 en 8 Pro, OnLeaks verraste gebruikers na de onthulling van de OnePlus 7T-serie met het design van de OnePlus 8-serie. Via Reddit zijn beelden van een vermoedelijke OnePlus 8 of 8 Pro verschenen. De beelden zijn afkomstig van Intelsfs - die de beelden heeft geschoten op een airport in China. Een saillant detail is dat er op de foto mogelijk een werkende OnePlus 8 Pro te zien is – het design van de telefoon, is immers ‘niet overeenkomstig’ met eerdere OnePlus-toestellen, al is het maar vanwege het hole-punch-scherm dat zichtbaar lijkt te zijn.

OnePlus 8 Pro

Is de tweet niet zichtbaar? Klik dan op deze link.

In de rechterbovenhoek, vinden we op de afbeeldingen ruimte voor selfiecamera’s. Het is daarmee zo goed als bevestigd, dat OnePlus afscheid zal nemen van de pop-up selfiecamera. Verder is de achterkant van het toestel goed te zien. Details van de cameramodule zijn slecht te zien, daardoor is het moeilijk vast te stellen hoeveel camera’s het toestel bevat. We zien ten slotte nog, dat er een Thunder-purple design aanwezig lijkt te zijn. In hoeverre de afbeeldingen legitiem zijn, is in zulke gevallen lastig vast te stellen, neem de beelden dus gerust met de nodige korreltjes zout.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk