OnePlus 6 en 6T ontvangen beveilingspatch en Google Duo-integratie

OnePlus 6 en 6T ontvangen beveilingspatch en Google Duo-integratie

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

OxygenOS-Update

Ondanks het feit dat hetChinese bedrijf OxygenOS 9.0.4 naar de OnePlus 6 en OxygenOS 9.0.12 naar de OnePlus 6T brengt, komen deze versies met dezelfde veranderingen. Beide kunnen echter alleen worden geïnstalleerd op het bestemde apparaat. De update omvat de beveiligingsupdate van Google uit januari en een diepere integratie met Google Duo.

Deze functie is vorige maand al geïntroduceerd met de Open Beta en stelt gebruikers in staat videogesprekken te voeren via Duo vanuit de telefoon-app. Daarnaast geeft de changelog aan dat de schermweergave geoptimaliseerd is en dat er enkele bugfixes en softwareverbeteringen zijn aangebracht. Bekijk hieronder de changelog van de update:

Google Duo

Korte changelog

De changelog van de update is korter dan die van Open Beta 3 en 11 van afgelopen maand. Deze bevatten ook ondersteuning van landschapsmodus in de berichten-app, meer zoekopties in de weer-app om de nauwkeurigheid van zoekresultaten te verbeteren, nauwkeurigere weerberichten, meer eenheidsopties voor neerslag, zichtbaarheid, luchtdruk en andere gegevens, en meer gedetailleerde beschrijvingen bij weerpictogrammen.

Of deze veranderingen zijn meegenomen met de stabiele update kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar mogelijk vallen deze onder ‘softwarematige verbeteringen’. In het geval dat OxygenOS 9.0.4 en OxygenOS 9.0.12 niet komen met de verbeteringen voor de berichten- en weer-app, zal dit waarschijnlijk komen omdat OnePlus deze nog niet stabiel genoeg acht.

OnePlus 6T

Beschikbaarheid

De OTA-update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor sommigen hem nu al hebben ontvangen en anderen wellicht nog even moeten wachten. Beide updates moeten in ieder geval in de komende tijd alle OnePlus 6- en OnePlus 6T-smartphones bereiken. Heb je geen zin om hier op te wachten, dan kun je OxygenOS 9.0.4 (OnePlus 6) en OxygenOS 9.0.12 (OnePlus 6T) ook handmatig downloaden en installeren.

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

De Google Duo-app maakt het mogelijk eenvoudige video- en audiogesprekken te voeren. De app is eenvoudig van opzet en is gemaakt om ook met slechte internetverbindin ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk