OnePlus 3T uit de verkoop in Europa

OnePlus 3T uit de verkoop in Europa

OnePlus 3T in Europa

De OnePlus 3T is een upgrade ten opzichte van de OnePlus 3 en werd als een soort van 'tussenvlaggenschip' uitgebracht. Nu maakt OnePlus bekend dat de 3T niet meer lang te koop zal zijn. De voorraden zijn flink geslonken en ze spreken over de beschikbaarheid van 'nog enkele units'. Deze zullen in Europa nog verkocht gaat worden tot 1 juni, alvorens het toestel niet meer te verkrijgen is.

Het is een logische stap met het zicht op de lancering van de OnePlus 5 later deze zomer, zo meldt het bedrijf. Ze geven wel aan dat er nog software-updates blijven komen voor zowel de OnePlus 3 als de OnePlus 3T.

Eerder was de 128GB-versie van de OnePlus 3T al niet meer op voorraad en dit geldt nu dus ook voor het model met minder opslag.

OnePlus 5

De OnePlus 5 komt eraan en daar zijn meer dan genoeg geruchten over. Inmiddels hebben we ook al een bevestiging van een aantal specificaties die we gaan zien in dit nieuwe vlaggenschip. Zo weten we dat er een Snapdragon 835 gebruikt wordt zal worden onder de motorkap en dat de vingerafdrukscanner aan de voorzijde zit.

Daarnaast zijn er al meerdere concepten op internet verschenen van hoe de OnePlus 5 eruit zou kunnen zien. Ook de nodige prototypes trokken al aan ons voorbij de afgelopen periode, maar hoe het toestel er daadwerkelijk uit gaat zien weten we pas in de zomer, als het toestel officieel aangekondigd zal worden.

Via: OnePlus

OnePlus 3T
3400 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
64/128 GB
Snapdragon 821

Meer info

OnePlus 3T
3400 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
64/128 GB
Snapdragon 821

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties