Naar content
Trending apps
 • Google Meet

 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Huawei P30 Pro New Edition

 • OPPO Find X2 Pro

 • Nokia 8.3

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

OnePlus 2 kopen: zo krijg je het snelst een invite

· 28 juli 2015

Net als vorige jaren wordt er bij de OnePlus 2 ook invites gebruikt. Dit systeem zorgt ervoor dat alleen mensen met een dergelijke uitnodiging de OnePlus 2 mogen kopen. Maar hoe kun je dit nu het beste aanpakken? Wij hebben de mogelijkheden op een rij gezet!

OnePlus en invites

Afgelopen jaar, bij de lancering van de OnePlus One was er veel te doen rondom het gehanteerde invite-systeem. Het toestel was boven verwachting populair en het uitleveren en dus uitgeven van invites ging mondjesmaat. Dit tot grote ontevredenheid van gebruikers. OnePlus heeft zeker dingen geleerd, dus hebben besloten het anders aan te pakken deze keer. 

Lees ook: OnePlus 2, alles wat je moet weten

De voorraden, en dus de uit te geven invites, zijn nu een factor 30-50 hoger in de begintijd. Dit zorgt er dus voor dat er iets minder schaarste ontstaat. De reden dat ze dit, naar eigen zeggen, vorig jaar niet hebben gedaan is dat het aanhouden van (onnodige) voorraden het bedrijf de kop kon kosten. 

Kaarten en reserveringslijst

Dit jaar zullen er onder andere fysieke invite-kaarten voor de OnePlus 2 beschikbaar komen om uit te delen of weg te geven. Er worden op een aantal manieren invites uitgegeven voor de OnePlus 2. Natuurlijk zullen ze uitgedeeld worden via fora en social media, maar de ervaring leert dat deze vaak binnen een aantal seconden weg zijn en dus lang niet geschikt voor iedereen.

OnePlus 2 invites
 

Daarom werken ze met een 'reserveringslijst' waarop je kunt inschrijven. Een kwestie van je e-mailadres invullen en de invite wordt verzonden zodra deze beschikbaar is, waarbij er rekening wordt gehouden met de tijd dat gebruikers zijn ingeschreven op het forum. Was je vroeg lid, dan zul je daar deze ronde voordelen van hebben. Net als vorig jaar zullen ook gebruikers die een OnePlus 2 hebben gekocht, invites krijgen om uit te delen en deze zullen sneller beschikbaar gesteld worden dan vorig jaar. De reserveringslijst is hier te vinden waarbij er op de dag van lancering inmiddels 450.000+ wachtenden voor je zijn.

Hoe het systeem precies werkt wordt niet uit de doeken gedaan, maar er wordt wel gemotiveerd om jouw persoonlijke link te delen, om zo hoger op de ranglijst te komen. Hoe dit precies in zijn werk gaat is niet helemaal duidelijk, er zijn mensen die zakken ineens 100.000 plaatsen, andere stijgen weer door te delen. Om erachter te komen op welke plaats jij staat, kun je nogmaals je mail-adres invoeren en de positie zal getoond worden.

OnePlus 2

Invite OnePlus 2 kopen

Er is altijd iemand die iets wil verdienen met invites en net als voorgaande jaren zullen invites ook te koop aangeboden worden. Mocht je dit willen doen, denk er goed over na, in principe zijn invites gratis verkrijgbaar. Betaal er in ieder geval niet teveel voor en kun je echt niet wachten, dan is dit in de begintijd wellicht een snelle optie. Uiteraard zullen wij, indien beschikbaar, ook regelmatig invites weggeven via onze sociale kanalen.

Ben je dringend op zoek naar een invite, hou social media en fora dan goed in de gaten, dit is de snelste manier om aan een invite te komen als je niet op een hoge plek in de wachtrij staat.

Nadat je een invite voor de OnePlus Two hebt bemachtigd, dien je deze binnen 24 uur na activatie in je OnePlus-account ook te verzilveren. Doe je dit niet, dus plaats je geen bestelling, dan zal de uitnodiging verlopen. 

OnePlus 2: dit moet je weten

De OnePlus 2 is een nieuwe, high-end-smartphone met een 5,5 inch full HD-scherm die aangedreven wordt door de Snapdragon 810-chipset. Dit in combinatie met maar liefst 4GB geheugen en minimaal 16GB opslag, zorgt ervoor dat de OnePlus 2 op papier erg snel is. Ook zal er een grotere opslag beschikbaar komen, waarbij er 64GB gebruikt kan worden voor het opslaan van allerlei gegevens en apps. 

OnePlus 2

Opvallend is de keuze voor een homebutton, die op de OnePlus One ontbrak. Maar dit heeft een reden, OnePlus heeft ervoor gekozen een vingerafdrukscanner toe te voegen aan het geheel. Hiermee kan het toestel snel ontgrendeld worden en is er een extra beveiligingslaag toegevoegd. De OnePlus 2 beschikt over een 13 megapixel-camera aan de achterzijde waarbij de software hiervoor zelf ontwikkeld is, hetgeen moet zorgen voor betere prestaties. 

Alles over de OnePlus 2 lees je hier, inclusief foto's, specs en meer.

Ga jij de OnePlus 2 kopen?

Dit artikel verscheen eerder en is van een update voorzien na de lancering van de OnePlus 2.

De nieuwste artikelen over OnePlus 2

OnePlus 2 ontvangt beveiligingsupdate, 3 en 3T krijgen nieuwe Oreo-bèta

OnePlus 2 krijgt Android 8.0 Oreo via LineageOS 15

OnePlus 2 krijgt officieel geen Android 7.0 Nougat meer

OnePlus 3 en 3T krijgen Android O, OnePlus 2 niet

Ontevreden eigenaren van oudere OnePlus-toestellen starten actie

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (128)
Bezig met laden van reacties...