'Nokia 8.1 wordt op 5 december onthuld'

'Nokia 8.1 wordt op 5 december onthuld'

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Teaser

De Chief Product Officer van HMD Global, Juho Sarvikas, bevestigde het onthullingsevenement via Twitter en plaatste ook een teaser-afbeelding samen met de hashtag "#ExpectMore". Het bedrijf heeft nog niet bevestigd wat hij tijdens het evenement zal aankondigen, dus moeten we gissen ons nog meer te wachten staat.

Juho Sarvikas tweet

Als je de helderheid van de teaser verhoogt, onthult deze een toestel dat lijkt op de Nokia 7.1. Dit zou kunnen betekenen dat de al bekende smartphone na het evenement in de Verenigde Arabische Emiraten beschikbaar zal zijn om te kopen. Je kunt echter vraagtekens zetten bij het organiseren van een evenement alleen voor het uitbrengen van een bestaand toestel op een andere plek. Aangezien de Nokia 7.1 vorige maand al werd aangekondigd en ook al op de website van Nokia in de regio te vinden is, lijkt het onwaarschijnlijk dat HMD Global alleen de verkoop in de Emiraten van deze telefoon zal introduceren. Daarnaast spreekt de hashtag boekdelen: we moeten meer verwachten.

Nokia 8.1

In plaats daarvan zal het bedrijf dus waarschijnlijk een nieuw product aankondigen, en als recente lekken kloppen, kan dit gaan over de Nokia 8.1. Deze smartphone is de internationale variant van de Nokia X7 uit China en zou naar verwachting aan het eind van het jaar worden onthuld. Reden genoeg om te suggereren dat dit het toestel zal zijn dat HMD Global gaat onthullen op het evenement. Het apparaat is uitgerust met een notch in het scherm en wordt aangedreven door de Snapdragon 710, wat betekent dat het onder de huidige vlaggenschepen geprijsd zal zijn.

Nokia X7

Nokia X7

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk