T-Mobile Go: 'alles' onbeperkt voor 35 euro, nu beschikbaar

T-Mobile Go: 'alles' onbeperkt voor 35 euro, nu beschikbaar

T-Mobile Unlimited EU (+USA)

T-Mobile heeft nieuwe abonnementen geïntroduceerd waarin vooruitgelopen wordt op de nieuwe regels die binnen de EU gaan gelden. Zo wordt er bij alle abonnementen de mogelijkheid geboden om de data uit de bundel in het buitenland te gebruiken. Het 'vlaggenschip', zoals de provider het zelf noemt, is het Go Unlimited EU-abonnement. Hiermee wordt er onbeperkte data, sms en bellen geboden voor 35 euro per maand. Dit tegoed kan dus ook in het buitenland gebruikt worden (maximaal 60 dagen per jaar). Ben je langer dan 60 dagen per jaar in het buitenland, dan geldt er een maximum van 10GB per maand bij het unlimited-abonnement.

Het EU + USA-abonnement wordt aangeboden voor 60 euro per maand. Hierbij kan er ook tot 60 dagen per jaar onbeperkt gebruik gemaakt worden van het T-Mobile USA-netwerk.

Net als bij het oneindige online-abonnement van T-Mobile start de klant met een databundel van 5GB per dag, waarna er gratis onbeperkt MB-aanvullers toegevoegd kunnen worden van 1GB.

Go Up, Next en Basic

Naast deze oneindige abonnementen brengt de provider ook het Go Up-, Next- en Basic-abonnement.

Met deze Go-proposities komt T-Mobile met een volledig nieuw assortiment aan abonnementen. De nieuwe Go-abonnementen zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen afgesloten worden via de website van T-Mobile.

Ben je al klant bij T-Mobile en wil je overstappen? Dat kan onder een aantal voorwaarden, zo lezen we op de website. Er mag geen betalingsachterstand zijn, je huidige kortingen komen te vervallen en de einddatum zal niet veranderen. Als dit het geval is, dan kun je vanaf nu zonder extra kosten overstappen naar het nieuwe Unlimited-abonnement van 35 euro per maand.

Zakelijke abonnementen

Ook voor de zakelijke markt worden vergelijkbare abonnementen aangeboden. Hierbij zijn onder andere de Go Unlimited EU (eventueel + USA) met onbeperkte data in het buitenland beschikbaar voor respectievelijk 35 en 60 euro per maand. Net als de particuliere abonnementen zijn ook de zakelijke varianten maandelijks bij te stellen.

Meer informatie over de abonnementen op de website T-Mobile. Het afsluiten van een abonnement is vanaf nu mogelijk.

Dit artikel is geüpdatet met nieuwe informatie. Laatst bijgewerkt op 16 januari 2017.

Lees meer over:
Providers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties