Motorola Razr 3 krijgt veel grotere vouwbare schermen

Motorola Razr 3 krijgt veel grotere vouwbare schermen

Voor zijn volgende generatie van vouwbare telefoons gebruikt Motorola twee grotere schermen. De Motorola Razr 3 heeft een 6,7 inch hoofdscherm met een hoge verversingssnelheid en ook het QuickView-scherm krijgt een groter formaat.

Motorola Razr 3

Het heeft meer dan twee jaar geduurd, maar Motorola lijkt dan toch dit jaar met een opvolger te komen van zijn vouwbare Razr 5G. De Razr is een foldable met een clamshell-model en hij weerspiegelt met andere woorden het design van een oude klaptelefoon. En juist dat vitale onderdeel - de twee schermen - wil de fabrikant verbeteren met de Razr 3, want Motorola kiest voor grotere panelen.

De nieuwe informatie is afkomstig van Ross Young op Twitter, hij is een geruchtenverspreider die werkt als topman bij DSCC een consultantgroep voor fabrikanten en kopers van schermtechnologie. Young stelt dat Motorola een groter 6,7 inch hoofdscherm gebruikt, vergeleken met het 6,2 inch OLED-paneel van de Razr 5G. De 60 Hz verversingssnelheid wordt omgeruild voor 120Hz en animaties moeten er dus vloeiender uitzien op het nieuwe scherm.

Verder is het ook het zogenaamde QuickView-display groter, dat is het het scherm op de achterkant waar meldingen op verschijnen als de telefoon is dichtgevouwen. Motorola laat je ook bepaalde apps gebruiken op dat scherm. Het QuickView-paneel van Razr 3 meet 3,0 inch, terwijl het met zijn voorganger 2,7 inch groot was. Het is niet bekend of dit scherm een hogere verversingssnelheid krijgt dan 60 Hz, maar mogelijk wil Motorola bij dit paneeltje de refreshrate laag houden, wat beter is voor de accuduur.

Gelekte foto's van de Razr 3

Eerdere lekken

Eerder raakte al bekend dat de Razr 3 een krachtige Snapdragon 8 Gen 1-processor krijgt en dat is een flinke stap voorwaarts als je weet dat de Razr 5G een Qualcomm Snapdragon 765G had. We kregen verder begin deze maand ook bovenstaande foto's met de dubbele camera te zien. De eerste geruchten over de komst van een nieuwe Razr zijn met Kerstmis 2021 verschenen, maar het is niet bekend wanneer de telefoon op de markt komt. Kijk jij uit naar meer vouwbaar geweld van Motorola of ben je toch vooral benieuwd naar het prijskaartje van de Razr 3? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Motorola? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Motorola Razr 3
6,7 inch - px
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer