Motorola Moto G71 en G41 vanaf 270 euro te koop in Nederland

Motorola Moto G71 en G41 vanaf 270 euro te koop in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola laat twee budgettoestellen uit de Moto G-reeks los op de Nederlandse markt. De Moto G71 heeft de krachtigste chipset van de twee, terwijl de G41 uitpakt met een camera die beschikt over optische beeldstabilisatie. Ze zijn vanaf 14 februari te koop vanaf 269,99 euro.

Motorola Moto G71 en G41

Op Valentijnsdag wil Motorola onze liefde winnen met de nieuwe Moto G71 en Moto G41. Het zijn twee liefdesappeltjes uit het lage prijssegment die qua design sterk op elkaar gelijken. Beide hebben ze een plastic behuizing met een waterafstotende coating, wat niet hetzelfde betekend als 'waterdicht'.

De Moto G71 heeft een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en er is geen microSD-slot. De Moto G41 heeft dat microSD-slot wel en de vingerafdrukscanner zit aan de zijkant. Beide telefoons hebben een 3,5 mm audiojack. Het scherm van de toestellen is verder wel hetzelfde, want het gaat om een 6,4 inch AMOLED paneel met een Full HD-resolutie.

5G of toch maar niet?

Motorola bij deze middenklassers voor een verschillende strategie als het om de chipset gaat. De Moto G71 werkt met de Qualcomm Snapdragon 695 die 5G ondersteunt. De telefoon heeft 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag.

-Lees verder onder de afbeeldingen -

Motorola Moto G71 en G41 vanaf 270 euro te koop in Nederland

Afbeeldingen van de Motorola Moto G71

De Moto G41 komt daarentegen met een minder krachtige MediaTek Helio G85 processor die enkel 4G ondersteunt. Deze telefoon werkt met 4 GB RAM en 128 GB opslag. Beide Moto's hebben een 5000 mAh accu die je kan opladen met de 30W snellader. Ze verschijnen met Android 11 in plaats van het nieuwere Android 12.

Camera met OIS

Op cameragebied zijn er ook verschillen. De Moto G71 heeft een 50 MP hoofdcamera, met daarbij een 8 MP groothoeksensor, een 2 MP macrocamera en een 16 MP selfiecamera.

De Moto G41 heeft in de plek een 48 MP hoofsensor met optische beeldstabilisatie (OIS). Het moet deze telefoon helpen om stabieler te filmen en betere foto's te maken in moeilijke lichtomstandigheden. De Moto G41 heeft verder dezelfde groothoekcamera en macrocamera, maar hij komt met een 13 MP selfiecamera.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Motorola Moto G71 en G41 vanaf 270 euro te koop in Nederland

Afbeeldingen van de Motorola Moto G41

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto G71 en G41 zijn vanaf 14 februari in Nederland te koop. De Moto G71 kan je kopen in de kleuren Neptune Green, Arctic Blue en Iron Black. De Moto G41 is dan weer verkrijgbaar in de kleuren Meteorite Black en Pearl Gold. Je ontdekt de prijzen hieronder.

Motorola Moto G71 kopen

De Moto G71 is vanaf 14 februari in Nederland te koop. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Neptune Green, Arctic Blue en Iron Black. Je ontdekt de prijs hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk