'Motorola Edge 30 Pro-renders: vlaggenschip met speels design'

'Motorola Edge 30 Pro-renders: vlaggenschip met speels design'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola is klaar om een nieuw vlaggenschip te lanceren: de Edge 30 Pro. Er zijn nu renders gelekt vlak voor de lancering. Motorola komt met een nieuwe cameraopstelling op basis van twee 50 MP camera's. Het apparaat laat ook een 68W snellaadtechniek zien.

Motorola Edge 30 Pro

De laatste maanden hebben we het al vaker gehad over vlaggenschepen van Motorola, een productcategorie die het jarenlang heeft geweerd en plots weer veel aandacht krijgt binnen het bedrijf. Vorige week hadden we het over de Motorola Frontier, een toptoestel voor het najaar. Ditmaal is een bom aan informatie gelekt over de aankomende Motorola Edge 30 Pro.

De Edge 20-reeks is in het najaar van 2021 pas in Nederland verschenen, maar Motorola wil zijn opvolger nu voorstellen. MySmartPrice lekt alvast de renders en specificaties. De Edge 30 Pro komt ons bekend voor want het gaat zo te zien grotendeels om een rebrand van de Motorola Edge X30, dat is een vlaggenschip dat het merk eerder exclusief in China had uitgebracht.

Speels design, herkenbaar scherm

De Motorola Edge X30 heeft een speelser design vergeleken met zijn voorganger en dat zie je aan de cameraopstelling met ovale vorm. Anders dan bij de X30 plaatst Motorola zijn ronde logo linksonder aan de achterkant. Er komt ook geen camera onder het scherm maar wel een klassieke inkeping in het midden van het scherm.

De Motorola Edge 30-renders in een zwarte tint

De Motorola Edge 30-renders in een zwarte tint

Het scherm van de Edge 30 Pro zal sterk lijken op de de Edge 20 Pro, want het is een 6,7 inch Full HD OLED-paneel. Het heeft opnieuw een hoge ververingssnelheid van 144 Hz, en je kan in de review van de Edge 20 Pro lezen dat we toen al best enthousiast waren over het scherm van die telefoon.

68W snellader

De krachtige Snapdragon 8 Gen 1-chipset krijgt een plaatje in deze telefoon en hij werkt met 12 GB RAM. Interessant is ook dat Motorola dit keer een krachtige snellaadtechniek kan voorleggen, namelijk een 68W oplader zoals we al zagen bij de X30. De Edge 20-reeks moest het vorig jaar stellen met 30W snelladen. De toptelefoon komt met Android 12 uit de doos.

Een opvallende afwezige bij de Motorola Edge 30 Pro is de periscoopcamera voor een groot optisch zoombereik. Motorola kiest in de plaats voor een 50 MP hoofdcamera, een 50 MP groothoeksensor en een 2 MP dieptecamera. De selfiecamera is een opmerkelijk 60 MP exemplaar.

De Motorola Edge 30 Pro zou heel binnenkort officieel worden onthuld, maar een lanceringsdatum is nog niet bekend. Eerder verschenen ook al renders van een Ultra-variant van deze telefoon die met een stylus komt. Wat is jouw eerste indruk van dit nieuwe vlaggenschip van Motorola? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen
Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen
Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen

Hier kun je de Motorola Edge 30 Pro kopen

De Motorola Edge 30 Pro beschikt over prestaties van een vlaggenschip en wordt met een stylus geleverd. De telefoon beschikt over een 6,7 inch POLED-scherm met een 144Hz verversingssnelheid en een 4800 mAh accu.

€ 799,99

Winkelen op:

De populairste artikelen over Motorola-vlaggenschepen:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk