'Dit zijn de Moto Z3, Moto Z3 Play en de 5G Moto Mod'

'Dit zijn de Moto Z3, Moto Z3 Play en de 5G Moto Mod'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto Z3 en Moto Z3 Play

De Moto Z3-serie zal de Moto Z2-serie van afgelopen jaar opvolgen. Deze serie kenmerkt zich onder andere door de ondersteuning van de Moto Mods, waarmee je bijvoorbeeld een accupack op de achterzijde van een toestel kunt klikken voor extra lange accuduur. Hieronder is een afbeelding van de vermoedelijke opvolger van de Moto Z2 Play te zien, de Moto Z3 Play.

Als de afbeelding op waarheid berust, dan krijgt de Moto Z3 Play een 6 FHD+-inch-scherm met een 18:9-beeldverhouding dat bijna de gehele voorzijde bedekt. Dat zou er dus op duiden dat ook Lenovo's Motorola met de Z3-serie de overstap gaat maken naar dit voor hun nieuwe design met dunne schermranden. Naast de Moto Z3 en Moto Z3 Play zou er nog een derde Z3-telg in het vat zitten. Dit toestel zou een Snapdragon 845-chipset onder de motorkap hebben liggen en een scherm met een hogere resolutie bevatten.

Witte softwareknop

Opvallend is de witte navigatieknop onderin het scherm, tenminste men denkt dat dit een navigatieknop is. Het lijkt in ieder geval op een on-screen-knop vergelijkbaar met de vingerafdrukscanner annex navigatieknop die op onder andere op de Moto X4 te zien is. Met deze scanner kun je de homeknoppen vervangen door middel van diverse swipes. Als je wilt kan je ook nog van onscreen-navigatieknoppen gebruik maken. De witte knop op de afbeelding zou dan de moderne versie moeten zijn waarbij ook zou kunnen worden gekozen voor de traditionele set-up van drie navigatieknoppen (terug, home, recent).

Waar de vingerafdrukscanner op dit toestel is gebleven, kunnen we uit de afbeeldingen helaas niet opmaken. Misschien verbergt Lenovo deze onder et scherm of kiest het bedrijf voor gezichtsherkenning.

5G Moto Mod

Eén van de Moto Mods die dit jaar zou worden gelanceerd is de 5G Moto Mod. Dit is dan een Moto Mod met 5G-functionaliteit zijn, waar het bedrijf het eerder ook al over gehad heeft.

Moto Z3 en 5G Moto Mod

Beschikbaarheid Moto Z3

We willen wel benadrukken dat DroidLife de afbeeldingen via een bron heeft gekregen en de informatie niet heeft kunnen verifiëren door een tweede bron. Wel heeft techlekker Evan Blass aangegeven dat deze en andere 'lekken' van DroidLife kloppen. Hopelijk krijgen we in juli meer te zien van de Z3-toestellen. In juli vorig jaar werden namelijk de Moto Z2 Play (€449) en Moto Z2 Force (€849) gelanceerd.

Via: DroidLife

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk