'Moto G7 en G7 Plus lanceren begin 2019'

'Moto G7 en G7 Plus lanceren begin 2019'
Geruchten en lekken wijzen erop dat Motorola zal komen met twee nieuwe toestellen, de Moto G7 en G7 Plus. Online staan de vermeende logo's van de twee toestellen en een aantal afbeeldingen van een pre-release-eenheid, die ook wat interessante feiten met zich meebrengt.

Moto G-reeks

Ondanks Motorola's vele ingrijpende veranderingen door de jaren heen, is één ding hetzelfde gebleven: hun Motorola Moto G-lijn blijft enorm populair. Hoewel de nieuwere Moto G's misschien niet helemaal meer hetzelfde zijn als vroeger, is het idee van de reeks nog steeds hetzelfde: een prima telefoon voor weinig geld.

[readmore articles="194650,194584,194502"]

Moto G

De nieuwste versies van de Moto G-lijn, de Moto G6-telefoons, werden eerder dit jaar gelanceerd met een 18:9-scherm, glazen behuizing en andere premium kenmerken voor een lage prijs. Deze zullen naar verwachting worden opgevolgd door de zevende generatie Moto G-telefoons, de G7, die naar verwachting begin 2019 worden gelanceerd. Geruchten hierover zijn nu al aardig op gang gekomen.

Moto G7 en G7 Plus

De vermeende logo's voor zowel de Moto G7 als de Moto G7 Plus staan nu al online dankzij de Indiase technologiesite MySmartPrice. Deze logo's impliceren dat er twee verschillende G7's zullen verschijnen, en dus niet drie. Als dat klopt, zou dit betekenen dat er geen opvolger zal zijn voor de Moto G6 Play, aangezien er geen logo tussenzit voor een eventuele G7 Play. Dat betekent niet noodzakelijk dat Motorola  definitief stopt met de 'Play'-telefoons, aangezien ze ook geen Moto G5 Play hebben uitgebracht. Het betekent wel dat degenen die op zoek zijn naar de meest betaalbare Moto G7, volgend jaar de reguliere moeten aanschaffen in plaats van een goedkopere versie.

Foto's van een veronderstelde Moto G7 pre-release-eenheid verschenen een paar weken geleden online, met een 'waterdruppelnotch' zoals bij de Oppo R17 Pro en de Vivo V11 die in China werd uitgebracht. Daarnaast zou de telefoon ook op Android Pie draaien. 

Beschikbaarheid

Geruchten blijven geruchten, en dus is het niet met zekerheid te zeggen dat ze ook echt waar zijn, De nieuwe Moto G-reeks wordt waarschijnlijk in het eerste of tweede kwartaal van 2019 op de markt gebracht. Er is nog niets bekend over prijzen.

Via: XDA-Developers

Lees meer over:
Motorola

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties