Maart-update Google Pixel 6 geeft problemen met trillen

Maart-update Google Pixel 6 geeft problemen met trillen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het is weekend: good vibrations! Niet als je een Google Pixel 6 hebt. De vibraties van die telefoon zijn namelijk aanzienlijk afgenomen sinds de maart-update die eerder deze week verscheen. We schreven eerder al dat de berichtenbox-app niet meer lekker werkte na de update, maar daar komt dus nu nog iets bij.

Trillingen op je telefoon

De trillingen van het toestel wanneer deze op vibreren staat zijn namelijk zo zwak dat je als gebruiker niet eens merkt dat je wordt gebeld of een notificatie krijgt. Het lijkt erop dat het alleen zwakker is geworden wanneer het gaat om een oproep of een notificatie, zelfs als je de intensiteit van de trillingen op het maximum staat. Trillingen om andere redenen dan notificaties en oproepen zouden wel op volle sterkte trillen.

Op Reddit delen meerdere gebruikers hun problemen en zorgen over dit probleem, al zijn er ook mensen die minder problemen hebben met het uitblijven van de stevigere trillingen. Wat wel zorgelijk is, dat is dat deze problemen op zich niet nieuw zijn. Het viel al op tijdens het beta-testen en schijnt toen al gemeld te zijn, maar blijkbaar heeft Google dit gemist of dit niet kunnen verhelpen voordat de echte, stabiele update moet worden uitgerold.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel 6

Tegelijkertijd zou Google op de changelog hebben aangegeven dat het probleem met de haptische feedback zou zijn opgelost: was dat dan een ander probleem, of is het toch niet helemaal goed opgelost? Die update blijkt dus niet helemaal stabiel te zijn en voor wat problemen te zorgen en dat is spijtig, want het is niet bepaald de eerste keer dat er problemen ontstaan na een update van de nieuwste Google-toestellen.

Er was eerder al eens een probleem met de Google Assistent die uit zichzelf mensen belde en na een volgende update was er het euvel van de mobiele ontvangst. Ditmaal lijkt er dus weer een nieuw probleem te ontstaan na het downloaden van de update. Hopelijk hebben niet alle Pixels er last van, maar zorg in ieder geval dat je zoveel mogelijk je geluid aanzet als je geen oproepen en meldingen wilt missen (en op een plek bent waar dat ook acceptabel is).

Maart-update Google Pixel 6 geeft problemen met trillen

Heb jij een Google Pixel 6 en loop jij tegen dit probleem aan? We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt: laat het achter onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk