Eerste afbeelding van LG V30 duikt op in gebruiksaanwijzing

Eerste afbeelding van LG V30 duikt op in gebruiksaanwijzing

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

LG V30 eerste afbeelding 

Er kan tegenwoordig maar weinig onder de pet blijven. Zo lekte eerder vandaag nog de Galaxy Note 8 in scherpe renders, en hebben we nu ook de eerste afbeelding van de LG V30 te pakken. Het is niet zomaar een afbeelding, maar één die in de gebruiksaanwijzing van het toestel staat.

Op de afbeelding zijn de contouren en formaat van de telefoon duidelijk in beeld gebracht. Ook is de dubbele camera aan de achterzijde aanwezig. Andere geruchten spreken van een f/1.6 aperture voor één van deze twee sensoren. Dit houdt in dat er extra veel licht in de sensor kan komen, wat weer voor betere foto’s in het donker moet zorgen.

Ook is de vingerafdrukscanner op de achterzijde te zien. Als je goed kijkt zie je rechtsbovenin ook nog een begin van de koptelefoonaansluiting. LG houdt hier dus wel aan vast. Het design is in grote lijnen vergelijkbaar met dat van de LG G6, zoals je hieronder kan zien. Één verschil is wel dat de flitser bij de V30 rechts van de camera is geplaatst, terwijl hij bij de G6 tussen beide camera's inzit.

Eerdere geruchten spraken ook van een grotere versie van de LG G6. Het tweede scherm zal verdwijnen, en plaats maken van één groot scherm van 6.0 inch. Ook wordt de achterkant van glas, en zal de accu niet meer verwisselbaar zijn. LG lijkt dus in te zetten op hun 18:9-beeldscherm als unieke feature, en de V- en G-series als broers op de markt te zetten. De officiële lancering van de LG V30 zal op 31 augustus plaatsvinden, vlak na de Note 8. De verkoop zal op 28 september in Europa beginnen. Hiermee wordt de LG V30 het eerste toestel in de LG V-serie dat officieel in Nederland beschikbaar zal zijn. We hebben dus behoorlijk wat om op te verheugen!

Bron: Twitter OnLeaks & Gizchina

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk