‘LG G9 (ThinQ) renders tonen vier camera’s en 3.5 mm audiopoort’

‘LG G9 (ThinQ) renders tonen vier camera’s en 3.5 mm audiopoort’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

LG G9 ‘ThinQ’

Twee jaar geleden introduceerde LG voor het eerst een smartphone onder de ThinQ-naamgeving. Of LG de negende G-serie telefoon onder de ThinQ-serie laat vallen, is nog onbekend. LG bracht de G8 ThinQ nooit in de Benelux op de markt, maar introduceerde als ‘vervanger’ de G8X ThinQ. Renders van de LG G9 (ThinQ) tonen een toestel dat erg veel gelijkenissen biedt met de G8X ThinQ. OnLeaks wist in samenwerking met Cashkaro renders op te zetten van de high-end LG G9-smartphone. Voor de renders wordt gebruikgemaakt van CAD-bestanden – vaak weet de twitteraar juiste beelden af te leveren van de telefoons, nog voordat ze op de markt komen.

LG G9 renders

Render van de LG G9 (ThinQ) met vier camera's achterop, beeld: OnLeaks/Cashkaro

Renders van de achterkant van de G9 tonen vier camera’s, in tegenstelling tot drie camera’s op de G8 ThinQ. Voorop vinden we één selfiecamera in de notch, die overeenkomt met de inkeping van de G8X ThinQ. Als we nog kort terugkomen op de achterkant: LG lijkt afscheid te willen nemen van de vingerafdrukscanner op de achterkant, of in de aan-/uitknop. Vermoedelijk maakt LG bij de G8 gebruik van een vingerafdrukscanner in het scherm. Daarmee is de kans groot dat het bedrijf een OLED-scherm toepast. OnLeaks verwacht dat het scherm tussen de 6,7 en 6,9-inch zal meten, met een (totaal)formaat van de LG G9 van 169,4x77,6x8,8mm.

Audiopoort

In tegenstelling tot de meeste fabrikanten, lijkt LG een groot voorstander te zijn van het behouden van de 3.5 mm audiopoort. Renders van de LG G9 ThinQ tonen de audiopoort onderop, naast de speaker-uitsparing en de usb-c-poort. Aan de rechterkant vinden we vermoedelijk de aan-/uitknop van de telefoon, met aan de linkerkant de volumeknoppen en een Google Assistant-knop. Het is ook goed mogelijk, dat de aan-/uitknop verwisseld zit met de Assistant-knop. Wanneer LG deze telefoon op de markt zal brengen, is nog onbekend. Eerder bracht het zijn toestellen telkens uit tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk