LG-topman: LG G8 ThinQ-afbeeldingen van OnLeaks zijn nep

LG-topman: LG G8 ThinQ-afbeeldingen van OnLeaks zijn nep

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Twitter-discussie

Ken Hong suggereerde dat de renders van een vroeg prototype of van een geheel andere telefoon zouden kunnen zijn. Als dat laatste het geval is, zal LG hem waarschijnlijk onder een andere naam onder de aandacht brengen op MWC 2019. Ondanks Steve H. McFly, beter bekend als @OnLeaks, het lastig vond om toe te geven dat hij er ditmaal naast zat, ontkende hij niet dat dit inderdaad het geval zou kunnen zijn. In een discussie tussen de op zijn teentjes getrapte lekker en Ken Hong benadrukt de directeur dat @OnLeaks zijn 100% nauwkeurigheid kwijt is op het gebied van renders.

Twitter OnLeaks LGTwitter OnLeaks LG

Renders

De render waar de hele discussie over gaat, zie je hieronder. Van de voorkant ziet het toestel met codenaam ‘Alpha’ er min of meer hetzelfde uit als de LG G7 ThinQ, met name dankzij de terugkeer van een 6,1 inch display met eenzelfde notch en kin. Op de afbeelding is echter de dikte van de laatstgenoemde verminderd en een inkeping ontworpen met iets meer afgeronde hoeken. Als je doorgaat naar de achterkant van de smartphone, is het duidelijk dat de verschillen ook daar minimaal zijn. In feite is het enige grote verschil een nieuwe horizontale opstelling met twee camera's die de verticale opstelling van vorig jaar vervangt. Dit gaat gepaard met de gebruikelijke vingerafdrukscanner aan de achterkant en een LED-flitser.

LG Render

Om welk toestel deze renders gaan is voorlopig nog onduidelijk, maar we zullen er vast en zeker achter komen gedurende het Mobile World Congress van 2019. Hoe de LG G8 ThinQ eruit zal zien is weer net zo onbekend als voorheen, waardoor het erg interessant is om te kijken of LG nog verrassingen in petto heeft voor ons.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk