Lenovo teaset de Lenovo Z5, beeldscherm zo ver je kunt kijken

Lenovo teaset de Lenovo Z5, beeldscherm zo ver je kunt kijken

Lenovo

Eerder deze week schreven we al dat het Chinese Lenovo een bijzonder toestel zal gaan lanceren. Een van de hoge managers zelf gaf informatie over wat we van dit toestel kunnen verwachten. Volgens Chang Cheng gaan we een mogelijke beeldscherm-tot-body-verhouding zien van 95%, een interne opslag van 4TB en een stand-by-tijd van 45 dagen. Wanneer dat allemaal waar is zal het inderdaad een interessant toestel worden. Op 5 juni zal Lenovo het toestel presenteren en het bedrijf heeft daarvoor een uitnodiging naar de media gestuurd. Deze uitnodiging gaat gepaard met een aantal afbeeldingen van wat de Lenovo Z5 moet zijn.

Lenovo Z5 teasers

De eerste afbeelding laat inderdaad een vrijwel randloos scherm zien. Wanneer we ervan uitgaan dat we de bovenkant (groen) en de onderkant (oranje) zien zal het een toestel worden met aan de voorzijde alleen maar scherm. De afbeelding laat net niet zien of er een notch aan de voorzijde zit, maar dat verwachten we niet aangezien er eerder al een tekening naar buiten kwam waar we de notch niet zien aan de voorzijde. Dan zijn we benieuwd waar het bedrijf de camera aan de voorzijde verstopt heeft.

Lenovo Z5 teasers

De foto van de achterzijde doet zijn naam 'teaser' eer aan. We zien net niet genoeg van de achterzijde om te kunnen bepalen of er een vingerafdruksensor zit. Wanneer dat niet zo is weten we zeker dat Lenovo met een vingerafdruksensor onder het scherm gaat komen.

Beschikbaarheid

Op 5 juni zullen we meer weten over dit geheimzinnige toestel. Een week later zullen we ook weten hoe de Vivo Apex er uit zal zien. Wanneer alle geruchten waar zijn over beide merken hebben we vanaf half juni opeens twee zeer bijzondere toestellen op de markt. De kans dat we een van beide toestellen van dichtbij in Nederland of België zullen gaan zien is klein. Vivo wordt niet verkocht in Nederland en ook Lenovo brengt geen toestellen uit in onze landen.

Bron: AndroidAuthority

Lees meer over:
Lenovo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties