Klanten van KPN krijgen films, boeken en 5GB cadeau

Klanten van KPN krijgen films, boeken en 5GB cadeau

KPN

Via de analoge of de digitale post hebben de gebruikers van het KPN mobiel netwerk een leuk bericht gekregen. Aan het eind van het jaar worden we allemaal een beetje sentimenteel, ook bij KPN want uit dankbaarheid voor het afgelopen jaar worden de klanten overladen met goodies.

Ten eerste kunnen de klanten van KPN vijf films gratis bekijken in de maand december. Deze films kun je bekijken via de interactieve televisie van KPN of de iTV-app van KPN. Men heeft vijf titels voor je uit gezocht, dit zijn Collateral Beauty, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Moonlight, Hacksaw Ridge en Casper & Emma De Bergen In. Zoals je ziet is er voor elk wel wat leuks bij.

Naast de films heeft KPN ook een deal gesloten met Bol.com voor e-books van Kobo. Bol.com heeft een lijst met boeken samensgestelt waar je als klant van KPN er drie van kunt downloaden. Dit downloaden doe je met de unieke code die in de mail of brief staat.

Gratis GB's

En of dat allemaal niet genoeg is krijg je als KPN-klant ook nog eens 5GB extra bovenop je abonnement om te verbruiken in de maand december. Je krijgt een SMS van KPN wanneer deze 5GB te verbruiken is. Overigens krijgen alleen mensen met al mobiel internet in hun bundel deze extra data. Mensen met alleen een bel-en SMS abonnement krijgen alleen de films en boeken. Leuke actie van KPN, ben jij een van de gelukkigen?

Update: Via een tip kregen we door dat ook klanten met alleen een bel-en sms abonnement de gratis GB's krijgen

Bron: KPN

Lees meer over:
KPN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties