'Kleinere variant randloze Xiaomi Mi Mix op komst'

'Kleinere variant randloze Xiaomi Mi Mix op komst'

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Xiaomi Mi Mix

De lancering van de Mi Mix werd veel besproken en dit is dan ook niet zo vreemd, het is een meer dan opvallende smartphone. Doordat de bezels (randen) minimaal zijn, was het toestel met een schermformaat van 6,4 inch niet veel groter dan de gemiddelde 5,7 inch-smartphone.

[readmore article="187142"]

Nu zijn er geruchten dat Xiaomi zou werken aan een kleinere versie van de Mi Mix. Dat wil dus zeggen dat het schermformaat flink zal afnemen naar 5,5 inch. Dit zou betekenen dat de smartphone een stuk kleiner zou worden waardoor deze veel handzamer zou worden. In onderstaande foto's zouden we de kleinere variant van de Mi Mix zien.

Meer dan alleen looks

Het uiterlijk is niet het enige opvallende aan de Mi Mix-smartphone. Het design is gemaakt door de Franse ontwerper Philippe Starck waarbij er gekozen is voor een keramische body. Het geluid wordt ook anders geproduceerd, hiervoor wordt de zogenaamde cantilever piezoelectric ceramic acoustic technology gebruikt, waardoor er geen traditionele speaker noodzakelijk is.

De Mi Mix heeft onder de motorkap high-end-specs en draait op de Snapdragon 821 in combinatie met 6GB RAMgeheugen. De 16 megapixel-camera aan de achterzijde zorgt voor de foto's en het grote scherm wordt voorzien van stroom door een 4400 mAh-accu. Dit zal bij een kleinere variant naar alle verwachting iets kleiner zijn. De kleinere Mi Mix zou de codenaam Nano dragen en de lancering staat nog voor het einde van het jaar op de planning volgens de geruchten.

Via: GSMArena / bron: MyDrivers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk