iRobot Roomba Combo j7+ officieel: 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot

iRobot Roomba Combo j7+ officieel: 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

iRobot heeft een robotstofzuiger en dweil in één aangekondigd die zelf het stof leegt en water voor het dweilen haalt bij het basisstation. De Roomba Combo j7+ heeft een intrekbare dweilpad en hij kan dus stofzuigen zonder het tapijt nat te maken.

iRobot Roomba Combo j7+

iRobot komt met een nieuwe 2-in-1-stofzuiger die kan stofzuigen en dweilen. De Roomba Combo j7+ komt met een eigen basisstation waarin hij zelf zijn stof en vuil kan legen, maar het is ook de plaats waarmee hij via een pomp water ophaalt om te kunnen dweilen. Na het schoonmaken kan de robot zijn waterreservoir ook automatisch legen en uitspoelen.

Stofzuigen en dweilen kan in één schoonmaakbeurt, want de Roomba Combo j7+ trekt zijn dweil automatisch in zodat hij bijvoorbeeld niet het tapijt kletsnat achterlaat. Twee volledig intrekbare, metalen armen brengen de dweilpad omhoog wanneer de robot tapijt en vloerkleden detecteert, waardoor ongewenste natte plekken worden voorkomen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk