Google-storing: problemen met Agenda en zoekmachine

Google-storing: problemen met Agenda en zoekmachine

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn momenteel problemen met de diensten van Google. Google Agenda laadt niet voor sommige gebruikers en het aantal melding van een storing neemt toe. Daarnaast geven gebruikers ook aan dat er problemen zijn met de zoekmachine.

Google-storing

Er is een storing bij de diensten van Google. Volgens Allestoringen.nl groeit het aantal meldingen rond problemen met Google Agenda en de zoekmachine. het lijkt erop dat de problemen, opmstreeks 09:40 uur vanmorgen zijn begonnen.

Hier op de redactie hebben we ook moeite om Agenda te laden. Soms stuiten we op een foutmelding, terwijl Agenda soms ook alleen erg traag laadt. De problemen in Googles zoekmachine zijn voor ons niet zichtbaar. Als we even een kijkje nemen naar Googles eigen Workspace-statusdashboard, dan zien we dat alle diensten naar behoren zouden moeten werken. Mogelijk zal de status daar later nog worden aangepast als de problemen aanhouden. Verder is er ook geen andere communicatie over de storing langs Googles kant.

Bron: Allestoringen.nl

Bron: Allestoringen.nl

Heb jij last van deze storing?

Heb jij last van een storing met Google Zoeken, Agenda of andere Google-diensten? Laat het ons weten in de bijgevoegde poll en in de reacties onderaan dit artikel.

Heb jij last van deze storing?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over technische storingen? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk